Posiform kuorsaajan tyyny

Posiform kuorsaajan tyyny

€79.00

POSIFORM anti-snoring on ergonominen tyyny, joka ehkäisee kuorsausta tukemalla kylkiasennossa nukkumista. Asiantuntijat suosittelevat kylkiasentoa kuorsauksesta kärsiville ja tutkimusten mukaan yli 60 % kuorsaajista on selällään kuorsaajia.

Posiform tyynyssä sijaitsevan keskiharjanteen ansiosta nukkuja pysyy kylkiasennossa. Lisäksi tyynyn erityinen muotoilu tukee pään anatomisesti oikeaa asentoa rentouttaen alaleuan, jolloin ylähengitystiet pysyvät avoimina. Kliinisissä tutkimuksissa asentoa muokkaavan tyynyn on todettu vähentävän huomattavasti koehenkilöiden kuorsausta ja uniapnea-oireita. Posiform tyynyn koostumus ja materiaalit ovat mahdollisimman luonnonmukaisia ja haitta-aineettomia, materiaalina pehmeä viskoelastinen muistivaahto, joka muotoutuu yksilöllisesti kehon lämmön ja painon mukaan. Tarjoaa tasaisen pintapaineen ja tuntuu miellyttävän pehmeältä aiheuttamatta puutumisen tunnetta.

Mukana pehmeä, ekologista bambukuitua sisältävä muototyynyliina. Materiaalit 41 % bambu, 32 % polyamidi, 27 % polyesteri. Tyynyssä on myös vetoketjullinen tyynynsuojus, 100 % puuvillaa, joka pitää tyynyn raikkaana. Tyynyn mitat 55 x 30 cm.

Oeko-Tex® Standard 100 - mukainen tuote: turvallisen tekstiilin merkki, joka takaa, että tuote on testatusti turvallinen käyttäjilleen. Tunnuksen saamiseksi tuotteen tekstiilit on tarkastettava riippumattomassa tutkimuslaitoksessa, joka on mukana Oeko-Tex -yhteistyössä. Turvallinen tekstiili -merkki takaa, että tuotteen pH-taso on ihoystävällinen, tuote on tutkitusti haitta-aineeton ja käytetyt väriaineet ovat myrkyttömiä.

Hoito-ohje Poista tyynyliina sekä tyynyn runkoa suojaava irrotettava päällinen. Imuroi ja tuuleta tyyny. Bambu-kuituinen tyynyliina ja irrotettava päällinen: konepesu 40 °C.

Maahantuoja / jakelija: LabTex Oy


info@labtex.fi | 358 (0)92223533 | Toimitusehdot | Rekisteriseloste

© 2018 Paramjit Singh | Helsinki, Finland