Posiform kuorsaajan tyyny

Posiform kuorsaajan tyyny

€99.00

POSIFORM kuorsaajan tyyny on suunniteltu ehkäisemään kuorsausta tukemalla kylkiasennossa nukkumista.

Asiantuntijat suosittelevat kylkiasentoa kuorsauksesta kärsiville ja tutkimusten mukaan yli 60 % kuorsaajista on selällään kuorsaajia. Posiform tyynyssä sijaitsevan keskiharjanteen ansiosta nukkuja pysyy kylkiasennossa. Lisäksi tyynyn erityinen muotoilu tukee pään anatomisesti oikeaa asentoa rentouttaen alaleuan, jolloin ylähengitystiet pysyvät avoimina. Kliinisissä tutkimuksissa asentoa muokkaavan tyynyn on todettu vähentävän huomattavasti koehenkilöiden kuorsausta ja uniapnea-oireita.

Posiform tyynyn ominaisuuksia

Posiform kuorsaajan tyyny on pyritty valmistamaan mahdollisimman haitta-aineettomista materiaaleista. Tyyny on pehmeää viskoelastista muistivaahtoa, joka muotoutuu yksilöllisesti kehon lämmön ja painon mukaan tarjoten tasaisen pintapaineen aiheuttamatta puutumisen tunnetta.

Tyynyn mukana tulee ekologista bambukuitua sisältävä muototyynyliina (41 % bambu, 32 % polyamidi, 27 % polyesteri) sekä vetoketjullinen tyynynsuojus, 100 % puuvillaa, joka pitää tyynyn raikkaana. Tyynyn mitat 55 x 30 cm.

Posiform kuorsaajan tyyny on Oeko-Tex® Standard 100 - mukainen. Tunnuksen saamiseksi tuotteen tekstiilit on tarkastettava riippumattomassa tutkimuslaitoksessa, joka on mukana Oeko-Tex -yhteistyössä. Turvallinen tekstiili -merkki takaa, että tuotteen pH-taso on ihoystävällinen, tuote on tutkitusti haitta-aineeton ja käytetyt väriaineet ovat myrkyttömiä.

Hoito-ohje Poista tyynyliina sekä tyynyn runkoa suojaava irrotettava päällinen. Imuroi ja tuuleta tyyny. Bambu-kuituinen tyynyliina ja irrotettava päällinen: konepesu 40 °C.

Maahantuoja / jakelija: LabTex Oy


info@labtex.fi | 358 (0)92223533 | Toimitusehdot | Rekisteriseloste

© 2018 Paramjit Singh | Helsinki, Finland