WellO2 hengitysterapialaite

WellO2 hengitysterapialaite

€214.00

Normaalihinta 249.00 €

Katso muut tämän kategorian tuotteet tästä ►

WellO2 hengitysterapialaitteesta helpotusta hengitysongelmiin, ikääntymisen tuomaan hengityskapasiteetin heikkenemiseen, liikunnan tueksi, äänen huoltoon..

Tutkimusten mukaan hengityslihasharjoittelu lisää ilmanvirtausta sekä verenkiertoa, vahvistaa sisään- ja uloshengitysvoimaa, alentaa stressiä, auttaa omaksumaan syvähengitystekniikkaa, ja parantaa yleistä hyvinvointiamme. Erityisesti heikosti hengittävät, liikuntarajoitteiset tai ilmateiden limaisuudesta kärsivät, hyötyvät hengitysharjoittelusta.

WellO2-laitteessa yhdistyvät ainutlaatuisella tavalla sisään- ja uloshengityslihasharjoittelu säädettävän mekaaninen vastuksen avulla

Lisäksi WellO2 hengitysterapialaite toimii tehokkaana höyryhengityslaitteena. Se avaa ja kosteuttaa hengitysteitä sekä vahvistaa harjoittelun aikana hengityslihaksia. Laitteen säädettävät ominaisuudet tarjoavat monipuoliset mahdollisuudet ulos- ja sisäänhengityslihasharjoitteluun. Harjoittelun kuormittavuutta voi säätää mekaanisen hengitysvastuksen avulla. Vastusta voi lisätä sitä mukaa, kun kehitystä tapahtuu. Vastusta säätämällä laitteen avulla voi harjoittaa sekä maksimaalista hengitysvoimaa, että hengityslihasten kestävyyttä. Alemmat hengitysvastukset sopivat hyvin hengitysterveyden ylläpitämiseen. Laitteen tuottama hienojakoinen höyry kulkeutuu syvälle ilmateihin ja auttaa vähentämään ilmateiden ärsytystä ja suojautumaan ilman epäpuhtauksien aiheuttamilta rasituksilta. Lämpimän höyryn hengittäminen jättää miellyttävän tunteen hengitysharjoittelun jälkeen.

WellO2 on kolmannen sukupolven hengitysterapialaite

Se on tehokas ja sitä on helppo käyttää ja huoltaa. Kaksoiskuorirakenne ja hengityssäätimen suojaventtiilit suojaavat käyttäjää liian kuumalle vedelle altistumiselta. Laitteen keskeiset osat ovat valmistettu kestävästä ja bisfenolittomastaTritan -muovista. Hygieeninen käyttö on myös osa laitteen suunnittelua. Suukappale ja hengityssäädin voidaan irrottaa laitteesta ja purkaa pesua varten, jonka teet kätevästi juoksevalla vedellä. Laitteessa itsessään on erityinen sanitointiohjelma ja pesukori, joiden avulla irrotettavat sekä laitteen sisäosat voidaan syväpuhdistaa kuuman höyryn avulla. Kontraindikaatiot Laite ei ole terveydenhuollon laite/tarvike. Se on tarkoitettu vain hengitysharjoitteluun. Jos sinulla on mikä tahansa hengityselinsairaus, niin neuvottele silloin lääkärisi kanssa ennen laitteen käyttöä. Laitteen käyttö voi olla raskasta, mutta jos käyttö aiheuttaa kipua tai muuta hyvin epämiellyttävää tuntemusta, lopeta laitteen käyttö välittömästi ja ota yhteyttä edustajaasi tai valmistajaan.


info@labtex.fi | 358 (0)92223533 | Toimitusehdot | Rekisteriseloste

© 2018 Paramjit Singh | Helsinki, Finland