Card image

Ajankohtaista

Labtex terveystuotteet

Postin lakosta huolimatta pakettilähetykset toimitetaan perille lähes normaalissa aikataulussa. Keskimääräinen toimitusviive on 1-2 arkipäivää.

LabTexin väki 15.11.2019

--------------------------------------------------------------------------------------------------------

Olemme laskeneet verkkokauppatilausten toimitusmaksua!

Uusi toimitusmaksu (noudettuna postista) on vain 4.90 € / tilaus (ennen 8.90 €). Huomaathan, että toimitusmaksu on kiinteä ja voit tilata rajattoman määrän tuotteita ja maksat toimituksesta vain 4.90 €. Alennettu toimitusmaksu on voimassa 24.12.2019 asti.

LabTexin väki 15.11.2019

----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ongelmia tilauksen kanssa? Olethan meihin yhteydessä mikäli sinulla on mitä tahansa tilaamiseen tai tuotteisiimme liittyviä kysymyksiä. Autamme mielellämme!

LabTexin väki 15.11.2019

---------------------------------------------------------------------------------------------------------

Somnolis kuorsauskisko on saatavana apteekeista 1.9.2019 alkaen. Jakelijana LabTex Oy / Oy Medifon Ab.

Olemme uudistaneet sivumme, jotta löytäisit helpommin etsimäsi tuotteet. Toivomme uusien sivujen vastaavan entistä paremmin asiakkaidemme tarpeita. Sivut on pyritty rakentamaan mahdollisimman selkeiksi ja käyttäjäystävällisiksi saamamme asiakaspalautteiden pohjalta. Jatkamme edelleen sivujen työstämistä, ja sivuille tulee jatkossa lisää sisältöä. 

Sivut on jaoteltu eri osioihin; verkkokauppa, jossa tuotteita voi ostaa nopealla toimitusajalla, LabTex Pro terveydenhuollon ammattilaisille sekä LabTex Care Nordic®, jossa esittelemme jatkuvasti kasvavaan tuotesarjaamme kuuluvaa valikoimaa.

Toivottavasti pidät uusista sivuistamme. Toivomme asiakkailtamme edelleen käyttäjäkokemuksia ja palautetta, jotta osaisimme kehittää sivustoa mahdollisimman selkeäksi ja toimivaksi kokonaisuudeksi. Haluamme toivottaa kaikki vanhat sekä uudet asiakkaamme - niin yksityishenkilöt kuin julkisen- ja yrityssektorin toimijat - lämpimästi tervetulleiksi sivuillemme!

info@labtex.fi | 358 (0)92223533 | Toimitusehdot | Rekisteriseloste

© 2018 Paramjit Singh | Helsinki, Finland