Card image

Ajankohtaista

Labtex terveystuotteet

5.1.2021

Alensimme toimitusmaksun hintaa. Uusi toimitusmaksumme verkkokauppatilauksissa on 6.90 € (vanha hinta 8.90 €). Toimitusmaksu on kiinteä ja voit tilata rajattoman määrän tuotteita nettikaupastamme samalla toimitusmaksulla. Toimitusmaksu 6.90 € koskee postipaketti-16 -lähetyksiä, jotka noudetaan lähimmästä postin noutopisteestä.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

18.11.2020

Somnofit uniapneakisko, Sanabrux purentakisko narskutukseen, ClipAir Sleep sieraintenlaajentajat ja Roll Easy voiteenlevitin saatavana apteekeista kautta maan alkaen 1.12.2020

Somnolis kuorsauskisko ja Somnofit-S uniapneakisko ovat jo apteekkimyynnissä.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ongelmia tilauksen kanssa? Olethan meihin yhteydessä mikäli sinulla on mitä tahansa tilaamiseen tai tuotteisiimme liittyviä kysymyksiä. Autamme mielellämme!

LabTexin väki 15.11.2019

---------------------------------------------------------------------------------------------------------

Olemme uudistaneet sivumme, jotta löytäisit helpommin etsimäsi tuotteet. Toivomme uusien sivujen vastaavan entistä paremmin asiakkaidemme tarpeita. Sivut on pyritty rakentamaan mahdollisimman selkeiksi ja käyttäjäystävällisiksi saamamme asiakaspalautteiden pohjalta. Jatkamme edelleen sivujen työstämistä, ja sivuille tulee jatkossa lisää sisältöä. 

Sivut on jaoteltu eri osioihin; verkkokauppa, jossa tuotteita voi ostaa nopealla toimitusajalla, LabTex Pro terveydenhuollon ammattilaisille sekä LabTex Care Nordic®, jossa esittelemme jatkuvasti kasvavaan tuotesarjaamme kuuluvaa valikoimaa.

Toivottavasti pidät uusista sivuistamme. Toivomme asiakkailtamme edelleen käyttäjäkokemuksia ja palautetta, jotta osaisimme kehittää sivustoa mahdollisimman selkeäksi ja toimivaksi kokonaisuudeksi. Haluamme toivottaa kaikki vanhat sekä uudet asiakkaamme - niin yksityishenkilöt kuin julkisen- ja yrityssektorin toimijat - lämpimästi tervetulleiksi sivuillemme!

info@labtex.fi | 358 (0)92223533 | Toimitusehdot | Rekisteriseloste

© 2018 Paramjit Singh | Helsinki, Finland