Card image

Ajankohtaista

Labtex terveystuotteet

11.5.2020

Nyt on entistäkin parempi syy tilata Mediflow vesityyny sillä juuri nyt tarjoamme kaupan päälle LabTex Care Nordic® käsidesin 500 ml! Tarjous on voimassa toistaiseksi. Siirry kampanjasivulle tästä ►

.................................................................................................................

24.3.2020

Meille on saapumassa pian uusi erä kertakäyttöisiä kasvosuojaimia (medical facemask); CE-merkitty, 3-kerroksinen suojain pakattuna 50 kpl:n pakkaukseen. Tuotetiedot

Huom. Tuotetta on tulossa rajoitetusti, ja otamme nyt ennakkotilauksia vastaan sähköpostitse: info@labtex.fi

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

Somnofit-S uniapneakisko on saatavana apteekeista 1.3.2020 alkaen. Jakelijana LabTex Oy / Oy Medifon Ab.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ongelmia tilauksen kanssa? Olethan meihin yhteydessä mikäli sinulla on mitä tahansa tilaamiseen tai tuotteisiimme liittyviä kysymyksiä. Autamme mielellämme!

LabTexin väki 15.11.2019

---------------------------------------------------------------------------------------------------------

Somnolis kuorsauskisko on saatavana apteekeista 1.9.2019 alkaen. Jakelijana LabTex Oy / Oy Medifon Ab.

Olemme uudistaneet sivumme, jotta löytäisit helpommin etsimäsi tuotteet. Toivomme uusien sivujen vastaavan entistä paremmin asiakkaidemme tarpeita. Sivut on pyritty rakentamaan mahdollisimman selkeiksi ja käyttäjäystävällisiksi saamamme asiakaspalautteiden pohjalta. Jatkamme edelleen sivujen työstämistä, ja sivuille tulee jatkossa lisää sisältöä. 

Sivut on jaoteltu eri osioihin; verkkokauppa, jossa tuotteita voi ostaa nopealla toimitusajalla, LabTex Pro terveydenhuollon ammattilaisille sekä LabTex Care Nordic®, jossa esittelemme jatkuvasti kasvavaan tuotesarjaamme kuuluvaa valikoimaa.

Toivottavasti pidät uusista sivuistamme. Toivomme asiakkailtamme edelleen käyttäjäkokemuksia ja palautetta, jotta osaisimme kehittää sivustoa mahdollisimman selkeäksi ja toimivaksi kokonaisuudeksi. Haluamme toivottaa kaikki vanhat sekä uudet asiakkaamme - niin yksityishenkilöt kuin julkisen- ja yrityssektorin toimijat - lämpimästi tervetulleiksi sivuillemme!

info@labtex.fi | 358 (0)92223533 | Toimitusehdot | Rekisteriseloste

© 2018 Paramjit Singh | Helsinki, Finland