Loading…

Toimitusehdot

Verkkokauppaa koskevat toimitusehdot ja maksutavat

Yleistä
 • Verkkokauppatuotteiden toimitusaika on pääsääntöisesti korkeintaan 1 viikko tilauksesta, mutta yleensä kuitenkin 1-3 arkipäivää, postitamme lähetyksiä jokaisena arkipäivänä.
 • Pyrimme ilmoittamaan tuotteen esittelysivulla mikäli artikkeli on tilapäisesti loppunut varastostamme.
 • Toimitamme tuotteita vain manner-Suomessa (erikseen sovittuna myös ulkomaille ja Ahvenanmaalle).

  Toimitukset tapahtuvat Suomen Postin välityksellä. Muista kuljetusmuodoista on sovittava erikseen. Emme vastaa Postin toiminnasta johtuvista toimitusongelmista.

 • Alle 18-vuotiaiden tilaajien pitää saada tilaukselleen huoltajan suostumus.
 • Kaikki verkkokaupan hinnat sisältävät arvonlisäveron.
 • Oikeudet hintoja sekä toimituksia koskeviin muutoksiin pidätetään.

POSTIPAKETTI 8.90 € Tilaus toimitetaan Postipakettina lähimpään Postin toimipisteeseen, josta se on noudettavissa yleensä 1-3 arkipäivän kuluessa lähetyksestä, klo 18 mennessä. Huomaathan, että postimaksu on kiinteä, voit tilata rajattoman määrän tuotteita samalla postimaksulla.


KOTIPAKETTI 15.00 € Tilaus toimitetaan asiakkaan kotiovelle yleensä lähetystä seuraavana arkipäivänä klo 9- 21 välillä. Jos Posti ei tavoita vastaanottajaa kotoa, toimitetaan lähetys lähimpään noutopisteeseen.

Molempien toimitusmuotojen toimitusaika on normaalisti 1-3 arkipäivää tilauksesta, ja korkeintaan 1 viikko (ruuhka-aikana). Posti säilyttää lähetyksiä noutopisteissä 7 vuorokautta.


NOUTO Voit valita tilauksesi toimitustavaksi noudon, jolloin toimitusmaksua ei peritä. Ilmoitamme kun tilauksesi on valmis ja noudettavissa noutopisteessämme osoitteessa Pulttitie 12, 3 krs. 00880 Helsinki. Noutopisteemme on avoinna arkisin klo 9.00-15.00.


POSTIENNAKKO 18.00 € Postiennakkovaihtoehtoa ei ole erikseen valittavana verkkokaupassa. Toimitamme tuotteita postiennakkona vain poikkeustapauksissa. Mikäli haluat tilauksen toimitettavan postiennakkona, ota meihin yhteyttä puhelimitse asian sopimiseksi. Tilaus toimitetaan lähimpään Postin toimipisteeseen, jossa postiennakkosumma suoritetaan noudon yhteydessä.


KULJETUSPALVELUMME Oma kuljetuspalvelumme toimittaa tuotteita sopimuksen mukaan suoraan kotiin tai työpaikalle Helsingissä. Tiedustelut puhelimitse 050 511 5324.


MAKSUTAVAT

Checkout on sinulle turvallinen maksutapa. Meillä on Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitostoimilupa. Palvelu on Checkout Finland Oy:n (y-tunnus 2196606-6) ylläpitämä ja Checkout Finland Oy on osa OP Ryhmää.

Checkout-maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle. Mikäli tiliotteellasi tai luottokorttilaskullasi näkyy Checkout Finland Oy, olemme välittäneet maksusi.

Verkkokauppa toimii tuotteiden ja palveluiden markkinoijana sekä tuotteiden toimittajana asiakkaalle. Verkkokauppa huolehtii kauppaan liittyvistä lakisääteisistä sekä itse määrittelemistään muista velvoitteista. Mikäli haluat reklamoida tai palauttaa tuotteen, sinun kannattaa olla yhteydessä suoraan verkkokauppaan, josta tuote on tilattu.


Pankkimaksut

Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet. Voit maksaa Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, Nordean, Oma Säästöpankin, Osuuspankin, POP-pankin, Säästöpankin, S-pankin ja Ålandsbankenin maksupainikkeilla. Tiliotteellasi maksunsaajana näkyy Checkout Finland Oy, me välitämme maksusi verkkokauppiaalle. Verkkokaupasta sinut ohjataan suoraan omaan pankkiisi suorittamaan maksu turvallisesti.

Checkout Finland tarjoaa myös mahdollisuuden maksaa tilisiirtolomakkeella.


Luottokorttimaksut

Voit maksaa verkkokaupassa Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard-, Debit MasterCard – ja American Express -korteilla. Verkkokaupassa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa -, MasterCard SecureCode – ja American Express SafeKey -todentamispalvelut.

Checkout näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää asiakkaan maksaman maksukorttimaksun suoraan kauppiaalle. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti suojatulla maksulomakkeella eikä maksukortin tietoja tallenneta verkkokaupan järjestelmiin.


Mobiilimaksutavat

Mobiilimaksutavat Pivo, MobilePay, Masterpass ja Siirto ovat sovelluksessa toimivia palveluita, joilla voi maksaa verkko-ostoksia tilisiirtona tililtään tai korttimaksuna kortiltaan hyväksymällä maksun kyseisessä sovelluksessa. Pivolla onnistuvat lisäksi Siirto-maksut, jolloin maksun voi hyväksyä missä tahansa Siirtoa tukevassa sovelluksessa.

Pivo

Käyttöehdot ovat tarjolla Pivon sivuilla: pivo.fi/kayttoehdot/pivon-kayttoehdot

MobilePay

Maksuehdot ovat tarjolla MobilePayn sivuilla: mobilepay.fi/asiakastuki/ehdot

Masterpass

Maksuehdot ovat tarjolla Masterpassin sivuilla: masterpass.com/assets/pdf/masterpassoperatingrules.pdf

Siirto

Siirto-maksuihin sovellettavat ehdot:

OP:n yleiset euromaksuehdot

Siirto-palvelun käyttöehdot Nordealla

Siirto-palvelun käyttöehdot S-Pankissa


GSM-maksu

Ainapay

Palvelu perustuu 060605-maksupalvelunumeroiden käyttöön. Maksaminen tapahtuu soittamalla maksupalvelunumeroon ja toimimalla äänitiedotteiden mukaisesti.

Palvelun hinta on palvelunumerokohtainen ja sisältää tuotteen hinnan sekä palveluun liittyvän laskutuskorvauksen. Palvelun hinnan lisäksi asiakas maksaa normaalin matkapuhelumaksun oman matkapuhelinoperaattorinsa hinnoittelun mukaisesti. GSM-maksuostot peritään käyttäjän puhelinlaskussa.

Palvelun käytön rajoitukset /matkapuhelinliittymä:

 • Yksittäinen ostotapahtuma enintään 52,32 € (sis. alv)
 • Ostokset kuukaudessa enintään 100 € (sis. alv)
 • Enintään kaksi ostosta päivässä
 • Ei toimi prepaid-liittymillä
Lisätietoja: aina.fi
Lasku- ja osamaksupalvelut

Lasku- ja osamaksupalveluita Checkoutin kautta tarjoavat OP, Collector, Jousto, Mash (ent. Euroloan) ja Svea. Collector ja Svea tarjoavat lasku- ja osamaksuvaihtoehdon myös yritysasiakkaille.

Luethan vielä rahoitusyhtiökohtaiset tarkemmat ehdot, jotka näet hyväksyessäsi maksun. Kun hyväksyt maksun, hyväksyt samalla rahoitusyhtiön ehdot.

Collectorin yrityslaskun ehdot ovat tarjolla myös heidän sivuillaan: collector.se/upload/Partners/Agreements/CHECK/Credit_terms_All_comp_FI.pdf

OPn lasku- ja osamaksutavan kuluttajaehdot näet tästä.

Lue lisää lasku- ja osamaksutavoista:

collector.com
rugto.com
mash.com/fi
webpay.svea.com/en

Postimyyntituotteita koskevat vaihto- ja palautusehdot

Asiakkaalla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen etämyyntiä koskeva 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Palautettavan tuotteen tulee olla puhdas, virheetön, käyttämätön ja alkuperäispakkauksessaan. Mikäli tuote on pakattu sinettipussiin, tulee pussin olla avaamaton. Kuluttajalla on oikeus kaikessa rauhassa tutustua tilaamaansa postimyyntituotteeseen kotona ja kokeilun ja tutkimisen voi tehdä kuten myymälöissä. Tuotetta ei kuitenkaan voi ryhtyä käyttämään menettämättä palautusoikeutta. 14 vrk palautusaika alkaa tuotteen vastaanottamisesta. Kun haluat tehdä palautuksen tai reklamaation, ota ensin yhteyttä LabTex Oy:n asiakaspalveluun sähköpostitse: info@labtex.fi. 14 päivän palautusoikeus koskee ainoastaan verkkokauppatilauksia.

Tutustu tuotteisiin ja lisää ostoskoriisi haluamasi tuotteet. Ota yhteyttä meihin, mikäli haluat lisätietoja tuotteisiin tai toimitukseen liittyen. Olemme kotimainen yritys ja toimittaneet luotettavasti tuotteitamme asiakkaille jo vuodesta 2007. Käsittelemme kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti ja sitoudumme olemaan luovuttamatta asiakastietoja kolmannelle osapuolelle.


Yrityslaskutus

Laskutusmyynti julkisen- sekä yrityssektorin asiakkaille:

Tilaukset ja tarjouspyynnöt sähköpostitse info@labtex.fi


Ilmoittakaa tilauksissa seuraavat tiedot:

Tilattavat tuotteet, lukumäärä, yhteyshenkilön nimi ja puhelinnumero, toimitus- ja laskutusosoite sekä mahdolliset viitetiedot.


Yleiset toimitus- ja maksuehdot:

Varastotuotteiden normaali toimitusaika on 1-3 työpäivää tilauksesta.

Osa Sairaala- ja Fysioterapiaosioissa esitetyistä tuotteista on toimitustilaustuotteita, joilla on poikkeava toimitusaika. Ilmoitamme toimitusajan tilausvahvistuksessa.

Maksuehto: Laskulla 14 pv netto. Käsittelymaksu 3,90 (ALV 0 %). Rahtimaksu lähetyksen tilavuuspainon mukaan.


Yhteydenotot:

LabTex Oy

Pulttitie 12, 3 krs.

00880 Helsinki


gsm: 050 511 5324, 044 511 5324

tel/fax: 09 222 3533

sähköposti: info@labtex.fi

y-tunnus: 2539570-7


Laskutusosoite:

LabTex Oy

Myllärintie 10/76

00920 Helsinki

info@labtex.fi | 358 (0)92223533 | Toimitusehdot | Rekisteriseloste

© 2018 Paramjit Singh | Helsinki, Finland