Jalkatyyny LabTex Care Nordic®

Jalkatyyny LabTex Care Nordic®

€79.00

Jalkojen verenkierto-ongelmat ovat erittäin yleisiä, mutta niihin kiinnitetään harvoin huomiota. Länsimainen elämäntapamme vaikuttaa osaltaan siihen, että ongelma on niin yleinen; tupakointi, pitkäaikainen istuminen ja seisominen, liikunnan puute, eräät sairaudet ja yhä korkeampi keski-ikä lisäävät osaltaan verenkierto-ongelmia.

Jalkojen lepuuttaminen anatomisella jalkojen tukityynyllä on ihanan miellyttävää etenkin kun kyseessä ovat jalkojen verenkierto-ongelmat. Tyynyn materiaali ja muoto antavat miellyttävän tuen jolloin lihakset ja nivelet voivat rentoutua kun verenkierto on esteetön. Hoidollinen jalkojen tukityyny on muotoiltu siten, että se takaa hyvän laadun sekä pitkän käyttöiän.

Milloin jalkatyynystä on apua?

Suonikohjuvaivat, turvonneet tai väsyneet jalat; raskausaika. Jos käytät tukisukkia, olisi ne hyvä pukea jalkaan heti aamulla. Nosta jalat jalkatyynylle ja pue sukat ylle!

Mitat 70 (pituus) x 50 (leveys) x 15 / 12 / 5 cm (korkeus tyynyn eri kohdissa).

Runko vaahtomuovia. Irrotettava vetoketjullinen tyynynpäällinen aloevera-käsiteltyä polyesterimikrokuitua. Aloevera tekee kankaasta miellyttävän pehmeän ja antibakteerisen. Hoito-ohje Poista tyynynpäällinen. Imuroi ja tuuleta tyyny. Aloevera tyynynpäällinen: konepesu 30 °.


info@labtex.fi | 358 (0)92223533 | Toimitusehdot | Rekisteriseloste

© 2018 Paramjit Singh | Helsinki, Finland