Jalkatyyny LabTex Care Nordic®

Jalkatyyny LabTex Care Nordic®

€79.00

Nyt kaupan päälle jalkojen hoitovoide, kotimainen 140ml ! Lue lisää ►

Tutustu kaikkiin jalkojen hyvinvointia edistäviin tuotteisiin tästä ►

Jalkatyyny helpottaa verenkierto-ongelmia, turvotusta ja kuumotusta jaloissa sekä rentouttaa väsyneitä ja rasittuneita jalkoja

Jalkojen verenkierto-ongelmat ovat yleisiä. Erityisesti pitkäaikainen istuminen ja seisominen, liikunnan puute, eräät sairaudet, tupakointi ja ikääntyminen voivat lisätä verenkierto-ongelmia.

Jalkojen lepuuttaminen anatomisella jalkojen tukityynyllä on miellyttävää etenkin kun kyseessä ovat jalkojen verenkierto-ongelmat. Tyynyn materiaali ja muoto antavat optimaalisen tuen jolloin lihakset ja nivelet voivat rentoutua kun verenkierto on esteetön. Hoidollinen jalkojen tukityyny on muotoiltu siten, että se takaa hyvän laadun sekä pitkän käyttöiän.

Jalkatyynyn käyttö

Jalkatyyny voi tuoda helpotusta suonikohjuvaivoihin, jalkojen turvotukseen tai väsymykseen erityisesti raskausaikana. Jos käytät tukisukkia, olisi ne hyvä pukea jalkaan heti aamulla. Nosta jalat jalkatyynylle ja pue sukat ylle!

Materiaali ja hoito

Mitat 70 (pituus) x 50 (leveys) x 15 / 12 / 5 cm (korkeus tyynyn eri kohdissa). Runko vaahtomuovia. Irrotettava vetoketjullinen tyynynpäällinen aloevera-käsiteltyä polyesterimikrokuitua. Aloevera tekee kankaasta miellyttävän pehmeän ja antibakteerisen.

Hoito-ohje: poista tyynynpäällinen. Imuroi ja tuuleta tyyny. Aloevera tyynynpäällinen: konepesu 30 °C.


info@labtex.fi | 358 (0)92223533 | Toimitusehdot | Rekisteriseloste

© 2018 Paramjit Singh | Helsinki, Finland