Tattarityyny LabTex Care Nordic®

Tattarityyny LabTex Care Nordic®

€49.95

Katso kaikki tyynyvaihtoehdot tästä ►

Stressiä ja kiputiloja lievittävät luonnon tattariakanat nyt tyynyssä! Helppohoitoinen ja matalan kosteustason tattarityyny on ihanteellinen myös mökillä

100 % luonnollinen tattariakanoilla täytetty tyyny voidaan muokata itselle sopivanmuotoiseksi. Se tukee kaularangan luonnollista asentoa ehkäisten päänsärkyä ja niska-hartijaseudun jumitiloja. Tyynyn sisältämät tattarinakanat hierovat kevyesti pään ja niskan aluetta rentouttaen ja lievittäen stressitiloja. Tattarityynyn kokoa voi säädellä tarpeen mukaan poistamalla akanoiden määrää. Hyväntuoksuinen luonnollisesti. Tattarityynyn mitat 50 x 60 cm, paino n. 2,2 kg. Vetoketjullinen päällinen valkaisematonta puuvillaa.

Tattariakanoiden ominaisuuksia

Allergeeniton, anelgeettinen, lihasten rentoutukseen, yöhikoiluun, neutraloi sähkölaitteiden tuottamaa säteilyä. Tattarin etuja ovat mm. matala kosteustaso, hyvä ilmankierto ja helppohoitoisuus. Lämpöä johtamattomana tattari ei hiosta ja on näin ollen ihanteellinen tyynyn täytteenä tarjoten viileyttä kesällä ja lämpöä talvella. Voidaan käyttää myös kylmäkompressiona (pakastin) tai lämpöhoitona (uuni). Neutraloi sähkölaitteiden välittämää säteilyä luovuttamalla negatiivisia ioneja.

Tattarityynyn hoito

Vetoketjullinen tyynyliina pestään normaalisti konepesussa mutta tattaritäyte ei vaadi erityistä hoitoa sillä bakteerit tai punkit eivät juurikaan voi kasvaa siinä. Tattari on pölytöntä eikä se kerää pölyä itseensä. Tattarin ominaisuudet paranevat ajan myötä ja mikäli täytettä halutaan raikastaa, voi akanat ajoittain pakastaa tai asettaa aurinkoon.


info@labtex.fi | 358 (0)92223533 | Toimitusehdot | Rekisteriseloste

© 2018 Paramjit Singh | Helsinki, Finland