Paingone Plus - KIPUKYNÄ

Paingone Plus - KIPUKYNÄ

€49.00

Paingone Plus on TENS-sähköterapiakynä, joka on tarkoitettu paikallisten kipujen nopeaan ja tehokkaaseen hoitoon

Paristokäyttöinen Paingone Plus toimii automaattisesti tuottaen hermoratoja aktivoivia sähköimpulsseja. Pienikokoisen laitteen käyttö kaikkiin paikallisiin kiputiloihin on helppoa ja vaivatonta missä ja milloin vain, jopa vaatteiden läpi. Laite toimii TENS-periaatteella (transkutaaninen elektroninen hermostimulaatio). Hoitolaitteen pää kohdistetaan suoraan kipukohtaan samanaikaisesti painaen laitteen päässä olevaa painiketta kevyesti. Paingonella voidaan hoitaa erilaisia paikallisia kipuja ja sen käyttö on turvallista. Voit käyttää laitetta monta kertaa päivässä ja parhaan hoitotuloksen saavuttamiseksi käytä Paingonea säännöllisesti. Laitetta voi myös liikutella hoidon aikana, mikä saattaa tuntua joissain kohdin mukavammalta, kuin yhteen kohtaan annettu hoito. Mikäli kipukohta on laaja, on hoito hyvä kohdistaa akupunktiopisteisiin, jolloin saavutetaan laaja-alaisempi vaikutus.

Paingone Plus - kipukynä aktivoi elimistön omat kivunlievitysmekanismit

Paingone Plus - kipukynän käytöstä on saatu hyviä tuloksia mm. seuraavissa tiloissa: planataarifaskiitti eli luupiikki, kyynärpään ja polven kiputilat, selkäkipu, niveltulehdus, fibromyalgia, urheiluvammat, kuukautiskivut, iskiassärky, päänsärky, lihaskivut, vyöruusu, hermosärky, noidannuoli, hartia- ja niskasäryt, "tension neck"..

Vain säännöllinen hoito antaa hyviä hoitotuloksia. Laitetta voi käyttää aina tarvittaessa omien tuntemusten mukaan. Paingone on hyväksytty lääketieteellinen laite. Laitepaketti sisältää: Paingone Plus-kipukynä 1 kpl, AAA-sormiparisto, säilytyslaatikko ja suomenkielinen käyttöohje.

Kontraindikaatio ja käyttörajoitteet

Älä käytä Paingone Plus -laitetta • Jos sinulla on sydämentahdistin. • Jos kärsit sydämen rytmihäiriöistä tai sinulla on epilepsia. • Jos sinulla on TENS terapiaa käytettäessä ilmennyt ihon ärsytystä, kutinaa tai punoitusta, tai muita haitallisia oireita. • Jos olet raskaana alle 16 vk. • Jos käytät verenohennuslääkkeitä tai steroideja, tai kärsit sairaudesta, keskustele käytöstä lääkärisi kanssa. • Älä käytä autoa ajaessasi. • Älä käytä lähellä kaasuja, räjähdysherkkiä nesteitä tai happirikkaassa ympäristössä. • Älä käytä iholla, jolla on voidetta, öljyä tai muita herkästi syttyviä tai alkoholia sisältäviä tuotteita. • Ei alle 10 vuotiaille lapsille.

Laitetta ei tule käyttää kaulavaltimolle, kurkunpään tai kurkun lihaksiin kaulan etu- ja sivupuolella eikä sydämen tai silmien lähellä. Älä käytä vaurioituneelle tai ärsyyntyneelle iholle. Älä käytä suoraan metalli-implantin päälle. Älä käytä märälle tai likaiselle iholle tai kosteassa ympäristössä. Älä käytä, jos laitteen muovinen rakenne on millään tavalla rikki tai sen sisäpuoli on esillä. Aseta sormet laitteen metallikauluksen ympärille ohjeen mukaan. Varmista että laitteen kärki on kontaktissa hoidettavaan alueeseen. Laite tai ohjeet eivät korvaa reseptiä tai diagnoosia. Keskustele lääkärisi kanssa, jos olet huolissasi laitteen sopivuudesta sinulle.

Tutustu kaikkiin kivunlievitystuotteisiimme tästä ►►


info@labtex.fi | 358 (0)92223533 | Toimitusehdot | Rekisteriseloste

© 2018 Paramjit Singh | Helsinki, Finland