Paingone Plus - KIPUKYNÄ

Paingone Plus - KIPUKYNÄ

€59.00

Paingone Plus on TENS-sähköterapiakynä, joka on tarkoitettu paikallisten kipujen nopeaan ja tehokkaaseen hoitoon. Paristokäyttöinen Paingone Plus toimii automaattisesti tuottaen hermoratoja aktivoivia sähköimpulsseja. Käytä missä vain ja milloin vain, jopa vaatteiden läpi.

Paingone on pieni ja kevyt, joten sitä voi kantaa mukana taskussa tai käsilaukussa. Laite toimii samalla periaatteella kuin muutkin TENS-kivunhoitolaitteet, mutta on kokonsa ja toimintansa vuoksi todella kätevä ja helppo käyttää ja ottaa mukaan minne tahansa.

Hoitolaitteen pää kohdistetaan suoraan kipukohtaan. Paingonella voidaan hoitaa erilaisia paikallisia kipuja. Sen käyttö on turvallista ja sitä voi käyttää monta kertaa päivässä. Parhaan hoitotuloksen saavuttamiseksi käytä Paingonea säännöllisesti. Laitetta voi myös liikutella hoidon aikana, mikä saattaa tuntua joissain kohdin mukavammalta, kuin yhteen kohtaan annettu hoito. Mikäli kipukohta on laaja, on hoito hyvä kohdistaa akupunktiopisteisiin, jolloin saavutetaan laaja-alaisempi vaikutus.

Laitteella on saatu hyviä hoitotuloksia planataarifaskiittiin eli luupiikkiin, kyynärpään kiputiloihin ja polvikipuihin. Myös hartiajumin eli tension neckin saa Paingone Plus-kipukynällä hoidettua tehokkaasti. Laitteen käyttö kaikkiin paikallisiin kiputiloihin on helppoa ja vaivatonta, mikä edesauttaa hoidon ottamista säännöllisesti. Vain säännöllinen hoito antaa hyviä hoitotuloksia. Laitetta voi käyttää aina tarvittaessa omien tuntemusten mukaan.

Paingone on hyväksytty lääketieteellinen laite. Laitepaketti sisältää:

• Paingone Plus-kipukynä 1 kpl, AAA-sormiparisto, säilytyslaatikko ja suomenkielinen käyttöohje.

Kontraindikaatio ja käyttörajoitteet. Älä käytä Paingone Plus -laitetta

• Jos sinulla on sydämentahdistin.

• Jos kärsit sydämen rytmihäiriöistä tai sinulla on epilepsia.

• Jos sinulla on TENS terapiaa käytettäessä ilmennyt ihon ärsytystä, kutinaa tai punoitusta, tai muita haitallisia oireita.

• Jos olet raskaana alle 16 vk.

• Jos käytät verenohennuslääkkeitä tai steroideja, tai kärsit sairaudesta, keskustele käytöstä lääkärisi kanssa.

• Älä käytä autoa ajaessasi.

• Älä käytä lähellä kaasuja, räjähdysherkkiä nesteitä tai happirikkaassa ympäristössä.

• Älä käytä iholla, jolla on voidetta, öljyä tai muita herkästi syttyviä tai alkoholia sisältäviä tuotteita.

Varotoimet

Lue ohjeet ennen laitteen käyttämistä ja säilytä käyttöohjeet. Pidä tuote poissa lasten ulottuviIta. Laitetta ei ole testattu alle 10 vuotiailla lapsilla. Laitetta ei tule käyttää kaulavaltimolle, kurkunpään tai kurkun lihaksiin kaulan etu- ja sivupuolella eikä sydämen tai silmien lähellä. Älä käytä vaurioituneelle tai ärsyyntyneelle iholle. Älä käytä suoraan metalli-implantin päälle. Älä käytä märälle tai likaiselle iholle tai kosteassa ympäristössä. Älä käytä, jos laitteen muovinen rakenne on millään tavalla rikki tai sen sisäpuoli on esillä. Aseta sormet laitteen metallikauluksen ympärille ohjeen mukaan. Varmista että laitteen kärki on kontaktissa hoidettavaan alueeseen. Laite tai ohjeet eivät korvaa reseptiä tai diagnoosia. Keskustele lääkärisi kanssa, jos olet huolissasi laitteen sopivuudesta sinulle.


info@labtex.fi | 358 (0)92223533 | Toimitusehdot | Rekisteriseloste

© 2018 Paramjit Singh | Helsinki, Finland