Punavalolaite S 195.00 €

Punavalolaite S 195.00 €

€195.00

Norm. 299.00 €

Punavalo- ja lähi-infrapunavalohoito on solutasolla vaikuttava terapiamuoto, joka aktivoi solujen energiatuotantoa

Laitetta voi kohdistaa kätevästi siihen kohtaan, mihin haluaa sen tehoavan ja hoitaa yksi alue kerralla. Soveltuu erityisesti käytettäväksi mm. nivel-, alaselkä- tai polvikipuun ja kasvojen ihonhoitoon.

Punavalo on yksi auringonvalon aallonpituuksista (660 nm) ja lähi-infrapuna on silmille näkymätön valo (850 nm). Punavalolaite säteilee punaista valoa ja lähi-infrapunavaloa lähietäisyydeltä ja tunkeutuu kehoon solutasolle aiheuttaen lukuisia positiivisia terveysvaikutuksia.

Vaikutukset perustuvat siihen, että useimmat valon aallonpituudet, kuten ultravioletti ja sininen eivät pääse ihon pintakerroksia pidemmälle, vaan imeytyvät kokonaan niihin. Punainen valo ja lähi-infrapuna läpäisevät ihon kerroksia pintaa syvemmälle ja pääsevät näin solujen mitokondrioihin, jotka vastaavat soluhengityksestä. Solujen energiantuotanto (ATP) aktivoituu, kun solut saavat enemmän ravintoa ja kehon toiminta tehostuu. Punavaloterapia on täysin harmiton terapiamuoto, eikä säteile vaarallisia UV-säteistä tai ylimääräistä lämpöä.

Hyödyt ja vaikutukset

Punavalo- sekä lähi-infrapunahoidosta on tehty tuhansia tutkimuksia ja vaikutusta on testattu sekä eläimillä että ihmisillä. Tiedekirjallisuudesta löytyy valtavasti esimerkkejä siitä, miten punainen valo tai lähi-infrapuna on suojannut solujen toimintaa ja tehostanut niiden energia-aineenvaihduntaa ilman haittavaikutuksia.

  • Ihon kunnon paraneminen
  • Arpien nopeampi paraneminen
  • Kollageenin tuotannon lisääntyminen
  • Hiusten kasvu
  • Kiputilojen hoito (nivelkivut, selkäkivut, tulehduskivut yms)
  • Lihasten suorituskyvyn paraneminen liikunnan yhteydessä
  • Lihasten nopeampi palautuminen liikunnan jälkeen

Laitteen ominaisuuksia

LEDit ja aallonpituudet: 30 kpl 660 nm punaisia LEDejä ja 30 kpl 850 nm lähi-infrapuna-LEDejä

Säteilyvoimakkuus ja hoitoalue: 15 cm  -> 71 mW/cm² & 38 cm x 36 cm, 30 cm  -> 40 mW/cm² & 66 cm x 61 cm

Materiaali: teräs ja muovi, valkoinen
Mitat: 21 x 31 x 7 cm
Paino: 2,3 kg
Johto: 150 cm
Teho: 90 W
Valonlähde: LED

Punavalolaitteen käyttö

- Käyttöaika: 2-15 min
- Etäisyys: n. 15-30 cm
- Käyttö n. 5-7 kertaa viikossa
- Käytetään paljaalle iholle

Laite on kokonsa ansiosta helposti siirrettävä, sitä voi kuljettaa mukanaan ja asettaa haluamansa alustalle. Laita valaisin esimerkiksi pöydälle, sohvalle, tuolille tai vaikka ripusta roikkumaan koukulle pakkauksessa olevien vaijereiden avulla. Käytä laitetta kullekin hoitoalueelle 2-15 minuuttia kerralla 10-30 cm etäisyydellä hoidettavasta kohteesta. Esimerkiksi 5 minuuttia kasvoille, 10 minuuttia alaselkään ja 10 minuuttia polveen.

Punavalon yliannostuksella ei ole haittavaikutuksia, mikäli suositeltu laitteen käyttöaika ylittyy, valohoidosta saatu hyöty nollaantuu. Ei vaarallisia UV-säteitä tai ylimääräistä lämpöä.


Tuote on tilapäisesti loppunut.

info@labtex.fi | 358 (0)92223533 | Toimitusehdot | Rekisteriseloste

© 2018 Paramjit Singh | Helsinki, Finland