Migra-Topi migreenimyssy

Migra-Topi migreenimyssy

€44.90

Uutuustuote, ennakkotilaa nyt! Toimitukset alkaen 10/23

Migra-Topi on migreenikipua ja päänsärkyä helpottava päähän ja kasvoille puettava myssy-naamio

Migra-Topissa yhdistyvät kevyt kompressio, pimeys ja kohdennettu kylmyys, jotka ovat tutkitusti tehokkaita lääkkeettömiä keinoja migreenikivun ja päänsärkyjen lievittämisessä. Kylmä supistaa verisuonia ja vaimentaa kipusignaaleja. Migra-Topia voidaan käyttää tarvittaessa myös lämpöhoitona. Lämpö rentouttaa jännittyneitä lihaksia.

Migra-Topin ominaisuudet

Migra-Topi on joustavan pehmeä ja käytössä miellyttävä, 1 cm paksuinen myssy-naamio. Lykrakankaisen Migra-Topin yläosassa on aukko pitkiä hiuksia varten ja syvennysleikkaus nenälle. Migra-Topi puetaan päähän ja kasvoille silmien päälle. Joustavana myssynä se mahtuu useimmille käyttäjille.

Migra-Topin käyttökohteita

Migra-Topi -kylmäterapiaa voidaan käyttää migreeniin, päänsärkyihin, lievittämään tulehdusta ja kuumetta, nenän sivuontelosärkyyn, stressiin, jännityksiin, turvonneisiin silmänalusiin, kuumiin aaltoihin, rentoutumiseen ja meditaation aikana, urheiluvammoihin, krapulaoireisiin sekä raskauden aikaiseen kivunlievitykseen lääkkeettömästi.

Käyttöohje

Migra-Topi asetetaan jääkaappiin kylmenemään omassa muovipakkauksessaan. Mikäli haluat kylmemmän vaikutuksen, aseta Migra-Topi pakastimeen. Ota Migra-Topi pois kylmäsäilytyksestä kun sinulla on migreeni tai päänsärkyä. Odota muutama minuutti tai enemmän ennen Migra-Topin asettamista päähäsi mikäli se on ollut pakkasessa. Käytön aikana on suositeltavaa istua tai levätä makuu-asennossa rauhallisessa paikassa.

Lämpöhoito Migra-Topilla: Poista Migra-Topi muovipakkauksesta ja varmista, että se on huoneenlämpöinen. Lämmitä Migra-Topia mikroaaltouunissa normaaliteholla ensin 20 sekunnin ajan ja tarkista onko se tarpeeksi lämmin. Voit tarvittaessa jatkaa lämmittämistä 10 sekuntia kerrallaan kunnes Migra-Topi on saavuttanut halutun lämpötilan.

Haluatko Migra-Topin jälleenmyyjäksi? Ota meihin yhteyttä: info@labtex.fi


info@labtex.fi | 358 (0)92223533 | Toimitusehdot | Rekisteriseloste

© 2018 Paramjit Singh | Helsinki, Finland