Vesityyny LabTex Care Nordic®

Vesityyny LabTex Care Nordic®

€59.00

Norm. 89.00 €

Katso kaikki tyynyvaihtoehdot tästä ►

LabTex Care Nordic® vesityyny mukautuu pään ja niskan muotoihin tarjoten optimaalisen tuen ja miellyttävän unen

Anatomisesti mukautuva vesityyny erityisesti niska-hartiaseudun vaivoista kärsiville henkilöille. Tyynyn korkeutta ja kiinteyttä voidaan helposti muuttaa säätelemällä veden määrää, jolloin tyyny soveltuu hyvin erityyppisten nukkujien tarpeisiin.

Matala ja pehmeä tyyny – vähän vettä, korkea ja tiheä koostumus – enemmän vettä

Aloita täyttämällä vesityynyn kääntöpuolella sijaitseva vesitasku viileällä hanavedellä. Täytä ensin kolme litraa vettä ja sulje korkki. Testaa tyynyn korkeutta ja kiinteyttä asettamalla pää tyynylle. Jos tyyny tuntuu liian matalalta eikä tue tarpeeksi, lisää vettä. Jos tyyny on jo liian korkea, laske vettä pois ja testaa vielä kerran!

Vesityynyn materiaalit, ominaisuudet ja hoito

Päällinen: 100 % puuvillaa, sisäkerros: 100 % hypoallergeenista polyesterivanua. Mitat 70 x 50 x 11 cm. Paino ennen täyttöä 0.730 kg. Täyttömäärä 2-5 litraa. Vesitasku sijaitsee tyynyn kääntöpuolella. Tyyny on nopea ja helppo täyttää pakkauksen mukana olevan suppilon/sulkijan avulla.

Hoito-ohje: käsinpesu viileässä vedessä miedolla pesunesteellä. Ei kuivapesua eikä klooripitoisia pesuaineita. Ei rumpukuivausta tai silitystä. Kuivataan täysin kuivaksi ripustettuna. Vesisäiliön vesi on suositeltavaa vaihtaa vähintään 6 kk välein.


info@labtex.fi | 358 (0)92223533 | Toimitusehdot | Rekisteriseloste

© 2018 Paramjit Singh | Helsinki, Finland