OMRON M3-IT verenpainemittari

OMRON M3-IT verenpainemittari

€89.00

Normaalihinta 105.00 €

OMRON M3 IT olkavarsiverenpainemittari tietokoneliitännällä

Omron Bi-Link sovellus ja tietokoneliitäntä mahdollistavat mittaustulosten tallentamisen. Tuloksia on helppo tarkastella haluamallaan aikavälillä myös graafisena sekä tallentaa ne tiedostoon ja tulostaa esimerkiksi lääkäriä varten.

OMRON M3 IT olkavarsiverenpainemittarin ominaisuudet

Mittaustulosta on entistä helpompi tulkita, sillä se ilmaisee selkeästi punaisella värillä, jos verenpaine on yli tavoitearvon (135/85). OMRON M3 IT verenpainemittarissa on pehmeä M-L kokoinen mansetti (sopii 22-42 cm olkavarrelle). Mittari ilmoittaa selkeästi led-valolla varustetulla OK-symbolilla, että mansetti on oikein kiinnitetty ja mittaus on onnistunut.

Tarkka tulos saadaan suurikokoiselle näytölle yhden napin painalluksella

Mittari pumppaa mansettiin ilmaa vain sen verran kuin tarvitaan, joten mittaus on aina nopea, miellyttävä ja kivuton. OMRON verenpainemittarit ovat luotettavia sillä ne ovat kliinisesti validoituja eli lääketieteen ammattilaisten testaamia ja hyväksymiä. OMRON M3 IT mallissa on 60 mittauksen muisti kahdelle käyttäjälle. Mittari ilmoittaa epäsäännöllisestä sykkeestä mittauksen aikana. Siinä on myös liiallisen liikkumisen symboli ja se laskee automaattisesti viimeisten mittaustulosten keskiarvon. Pakkauksessa on mukana selkeät käyttöohjeet, paristot, liitäntäkaapeli tietokoneeseen ja pehmeä säilytyskotelo.

OMRON M3-IT verenpainemittarin tekniset tiedot

Muistipaikkojen lkm: 60. Mansetin ympärysmitta (cm): 22-42, M-L-kokoinen pehmeä mansetti. Muut toiminnot: Tietokoneliitäntä. Näyttää vain luotettavan mittaustuloksen. Ylä- ja alapaineen tason väri-ilmaisin. Sertifikaatit, yhteistyöt, liitot ja hyväksytys: Kliinisesti validoitu Tarkkuus: verenpaine +/- 3 mm Hg, syke +/- 5 % näytön lukemast.a Käyttäjien lkm: 2. Automaattinen virrankatkaisu: Kyllä Äänimerkki: Ei Paristonvaihdon ilmaisin: Kyllä Leveys 10.7 cm, syvyys 14.1 cm, korkeus 7.9 cm Paino 280 g. 3 vuoden takuu.


info@labtex.fi | 358 (0)92223533 | Toimitusehdot | Rekisteriseloste

© 2018 Paramjit Singh | Helsinki, Finland