Kinesioteippi K-Active iso rulla 50mm x 17m

Kinesioteippi K-Active iso rulla 50mm x 17m

€46.95

Kinesioteippi K-Active isossa säästörullassa (50mm x 17m)

K-Active kinesioteippi on japanilaisen Nitto Denkon kehittämä tuote, jota käytetään monenlaisiin fysioterpian osa-alueisiin, mukaan lukien TULE-ongelmiin, arpien hoitoon, lymfaödeemaan ja pediatriaan. Urheilupuolella kinesioteippauksen käyttäjiin lukeutuvat monet maailman huiput. Kinesioteippausta käytetään yleisimmin vähentämään kipua ja lisäämään liikkuvuutta sekä lihasvoimaa.

Kinesioteippaus avuksi tukemaan elimistön omaa paranemisprosessia mm. verenkierto- ja lymfajärjestelmän sekä neurofysiologisten tekijöiden kautta

Kinesioteippausta voidaan käyttää hyvin tuloksin mm. kivunlievitykseen, liikkuvuuden lisäämiseen, lihasvoiman kasvuun, heikentyneen verenkierron ja imunestekierron vilkastuttamiseen, arpikudoksen pehmenemiseksi ja nivelmekaniikan paranemiseksi sekä oikean liikemallin oppimiseksi. Nivelen tukemiseen ja lihaksen tonuksen normalisoitumiseen.

Lateksittomat K-Active kinesioteipit valmistetaan puuvillasta ja akryyliliimasta, joka ei aiheuta ihoärsytystä eikä jätä jäämiä iholle käytön jälkeen. Suihkun kestävä. 

Värivaihtoehdot beige, musta, turkoosi ja pinkki.


info@labtex.fi | 358 (0)92223533 | Toimitusehdot | Rekisteriseloste

© 2018 Paramjit Singh | Helsinki, Finland