Tukisukkahousut LabTex Care Nordic®

Tukisukkahousut LabTex Care Nordic®

€19.90

Katso kaikki tämän kategorian vaihtoehdot tästä ►

Tukisukkahousut auttavat lievittämään väsymyksen tunnetta ja turvotustaipumusta jaloissa

Lääkinnälliset, luokan I kompressiosukkahousut 17-22 mmHg:n puristuspaineella. Paine laskee asteittain reisiä kohden stimuloiden verenkiertoa sekä ehkäisten tai hoitaen lieviä laskimovaivoja.Tukisukkahousuja voidaan käyttää verenkierto-ongelmien ennaltaehkäisyyn erityisesti henkilöillä, jotka seisovat tai kävelevät työssään paljon tai istuvat pitkiä aikoja esim. lennon aikana. Myös kuntoilijat voivat hyötyä tukisukkahousujen käytöstä niiden palautumista edistävien ominaisuuksien vuoksi.

Tukisukkahousuja koskevia ohjeita

Tukisukkahousut tulisi pukea aamulla ennen mahdollisen turvotuksen esiintymistä. Terävät kynnet tai sormukset voivat vaurioittaa sukkien materiaalia. Pue sukkahousut varovasti kuiviin jalkoihin ja asettele kunnes ne istuvat hyvin ja tuntuvat mukavilta. Vältä vetämästä sukkahousuja reunoista.

Kontraindikaatiot ja huomioitavaa

Vaikea ihotulehdus tai heikentynyt valtimoverenkierto, sydämen vajaatoiminta ja siitä johtuva jalkojen turvotus. Diabeetikot yleisesti hyötyvät tukisukkahousujen käytöstä, mutta ennen ensimmäistä käyttökertaa asiasta on suositeltavaa keskustella lääkärin kanssa.

Materiaalit ja hoito

Materiaalit: nylon 65 %, lycra 18.5 % roica 16.5 %. CE-merkitty tuote. Väri musta.

Hoito-ohje: käsi- tai konepesu (miel. pesupussissa) 30 °C miedolla pesunesteellä. Ei huuhtelu- tai valkaisuainetta eikä rumpukuivausta tai silitystä. 

Koot (katso kuvan kokotaulukko) : S, M, L, XL


info@labtex.fi | 358 (0)92223533 | Toimitusehdot | Rekisteriseloste

© 2018 Paramjit Singh | Helsinki, Finland