Tukisukkahousut LabTex Care Nordic®

Tukisukkahousut LabTex Care Nordic®

€39.95

Lääkinnälliset tukisukkahousut, kompressioluokka I, puristuspaine 17-22 mmHg, joissa paine laskee asteittain reisiä kohden stimuloiden verenkiertoa. Auttavat lievittämään väsymyksen tunnetta tai turvotustaipumusta jaloissa, ehkäisevät tai hoitavat lieviä laskimovaivoja.

Käyttökohteita

Verenkierto-ongelmien ennaltaehkäisyyn erityisesti henkilöillä, jotka seisovat tai kävelevät työssään paljon tai istuvat pitkiä aikoja esim. lennon aikana. Kuntoilijoille lisäämään suorituskykyä tai edistämään palautumista.

Ohjeita

Tukisukkahousut tulisi pukea aamulla ennen mahdollisen turvotuksen esiintymistä. Terävät kynnet tai sormukset voivat vaurioittaa sukkien materiaalia. Pue sukkahousut varovasti kuiviin jalkoihin ja asettele kunnes ne istuvat hyvin ja tuntuvat mukavilta. Vältä vetämästä sukkahousuja reunoista.

Kontraindikaatiot

Vaikea ihotulehdus tai heikentynyt valtimoverenkierto, sydämen vajaatoiminta ja siitä johtuva jalkojen turvotus. Diabeetikot yleisesti hyötyvät tukisukkahousujen käytöstä, mutta ennen ensimmäistä käyttökertaa asiasta on suositeltavaa keskustella lääkärin kanssa.

Hoito-ohje

Käsi- tai konepesu (miel. pesupussissa) 30 °C miedolla pesuaineella. Ei huuhtelu- tai valkaisuainetta eikä rumpukuivausta tai silitystä. Materiaalit Nylon 65 %, lycra 18.5 % roica 16.5 %. CE. Väri musta.

Koot (katso kuvan kokotaulukko) : S, M, L, XL


info@labtex.fi | 358 (0)92223533 | Toimitusehdot | Rekisteriseloste

© 2018 Paramjit Singh | Helsinki, Finland