Tukisukat, miesten | LabTex Oy

Tukisukat, miesten | LabTex Oy

€21.95

Polvipituiset saumattomat tukisukat 18 mmHg:n tasaisella kompressiolla, joissa paine stimuloi jalkojen verenkiertoa. LabTex Care Nordic® tukisukat soveltuvat lievittämään väsymyksen tunnetta tai turvotusta jaloissa. Erinomaiset käytettäviksi pitkien lentomatkojen aikana.

Käyttökohteita

Verenkierto-ongelmien ennaltaehkäisyyn erityisesti henkilöillä, jotka seisovat tai kävelevät työssään paljon tai istuvat pitkiä aikoja esim. lennon aikana. Kuntoilijoille lisäämään suorituskykyä tai edistämään palautumista.

Käyttöohjeita

Sukat tulisi pukea ylle aamulla ennen mahdollisen turvotuksen esiintymistä. Terävät kynnet tai sormukset voivat vaurioittaa sukkia. Pue sukat varovasti kuiviin jalkoihin ja asettele kunnes ne istuvat hyvin ja tuntuvat mukavilta. Vältä vetämästä sukkaa reunoista. Älä taita sukan reunaa, tämä aiheuttaa liiallisen paineen jalkaan.

Kontraindikaatiot

Vaikea ihotulehdus tai heikentynyt valtimoverenkierto, sydämen vajaatoiminta ja siitä johtuva jalkojen turvotus. Diabeetikot yleisesti hyötyvät tukisukkien käytöstä, mutta ennen ensimmäistä käyttökertaa asiasta on suositeltavaa keskustella lääkärin kanssa.

Hoito-ohje

Käsin- tai konepesu 40 °C miedolla pesuaineella. Ei huuhtelu- tai valkaisuainetta eikä rumpukuivausta tai silitystä. Materiaalit Nylon 56 %, lycra 24 %, puuvilla 19 %. CE.

Koot (kengännumeron mukaan) S = 38-40, M = 40-41, L = 41-42, XL = 42-44, XXL = 44-46.


info@labtex.fi | 358 (0)92223533 | Toimitusehdot | Rekisteriseloste

© 2018 Paramjit Singh | Helsinki, Finland