Tukisukat LabTex Care Nordic®

Tukisukat LabTex Care Nordic®

€19.95

Norm. 24.95 €

Katso kaikki tuotteet jaloille tästä ►

Tukisukat eli lääkinnälliset kompressiosukat on tarkoitettu verenkierto-ongelmien ennaltaehkäisyyn erityisesti henkilöillä, jotka seisovat tai kävelevät työssään paljon tai istuvat pitkiä aikoja

Tukisukat ovat polvipituiset ja saumattomat, 17-22 mmHg puristuspaine (I lk. kompressio), joissa paine laskee asteittain polvea kohden stimuloiden verenkiertoa.

Tukisukkien käyttö lievittää väsymyksen tunnetta tai turvotusta ja kuumotusta jaloissa. Kuntoilijat voivat hyötyä tukisukkien palautumista edistävistä vaikutuksista.

Tukisukkia koskevia ohjeita

Tukisukat tulisi pukea aamulla ennen mahdollisen turvotuksen esiintymistä. Terävät kynnet tai sormukset voivat vaurioittaa sukkien materiaalia. Pue sukat varovasti kuiviin jalkoihin ja asettele kunnes ne istuvat hyvin ja tuntuvat mukavilta. Vältä vetämästä sukkaa reunoista. Älä taita sukan reunaa, tämä aiheuttaa liiallisen paineen jalkaan.

Tukisukkia koskevat rajoitukset ja erityishuomiot

Vaikea ihotulehdus tai heikentynyt valtimoverenkierto, sydämen vajaatoiminta ja siitä johtuva jalkojen turvotus. Diabeetikot yleisesti hyötyvät tukisukkien käytöstä, mutta ennen ensimmäistä käyttökertaa asiasta on suositeltavaa keskustella lääkärin kanssa.

Materiaalit, hoito- ja mittausohje

Materiaalit Nylon 51.3 %, lycra 36.2 % roica 12.5 %. CE. Väri ihonvärinen.

Käsin- tai konepesu (miel. pesupussissa) 40 °C miedolla pesuaineella. Ei huuhtelu- tai valkaisuainetta eikä rumpukuivausta tai silitystä.

Koko: mittaa napakalla otteella nilkan kapein kohta ja pohkeen levein kohta

  • Koko S: nilkan paksuus 19-22 cm, pohkeen paksuus 30-37 cm
  • Koko M: nilkan paksuus 22-25 cm, pohkeen paksuus 34-41 cm
  • Koko L: nilkan paksuus 25-28 cm, pohkeen paksuus 38-45 cm
  • Koko XL: nilkan paksuus 28-30 cm, pohkeen paksuus 42-48 cm

Tuotekoodi: HXI.04


info@labtex.fi | 358 (0)92223533 | Toimitusehdot | Rekisteriseloste

© 2018 Paramjit Singh | Helsinki, Finland