Terapiapallo nystyröillä

Terapiapallo nystyröillä

€13.90

Katso kaikki tämän kategorian tuotteet tästä ►

Terapiapallo tuo harjoitteisiin tehokkuutta ja liikkuvuutta mutta se sopii myös rentoutukseen ja venyttelyyn

Terapiapallo eli pilatespallo, soveltuu kaikille jotka haluavat vahvistaa kehon syviä lihaksia, tehostaa venyttelyä tai parantaa kehon pintaverenkiertoa. Asettamalla terapiapallo esimerkiksi alaselän alle saadaan miellyttävä ja tehokas venytys selkärangalle. Pallon pinnalla olevat nystyrät hierovat liikkeiden aikana ja edesauttavat kehon pintaverenkierron toimintaa. Halkaisija 20 cm. Pakkaus sisältää pallon (hopeasävy) ja pumpun.

Terapiapallon käyttö

Käytetään pilatesharjoituksissa sekä hyödynnetään keskivartalon treeneissä, jolloin saadaan tehokkuutta liikkeisiin. Pallon käyttö tuo harjoituksiin lisää kontrollia ja keskittymistä, ja sen avulla saadaan parannettua lihaskestävyyttä ja liikkuvuutta. Palloa käytetään myös rentoutuksessa ja venyttelyssä. Lisäksi pallo stimuloi kehon pintaverenkiertoa, joten se soveltuu mainiosti hieronnan ja terapian apuvälineeksi.

Kun pallon laittaa selän tai takapuolen/lantion alle, niin se toimii mainiosti vatsalihasliikkeissä ja tuo tehoa muihinkin erilaisiin keskivartalon liikkeisiin. Terapiapallo ajaa asiansa myös venytys- tai rentoutusmielessä, kun sen päälle jää makaamaan. Esimerkiksi selän alle laitettaessa saa aikaan miellyttävän ja tehokkaan venytyksen selkärangalle, mikä parantaa sen liikkuvuutta. Niskan alla pallo soveltuu erinomaisesti kehonhuoltoon, kun pinnalla olevat nystyrät hierovat pienen liikkeen aikana ja parantavat pintaverenkiertoa.

Vinkki: vältä pidättelemästä hengitystäsi liikkeitä suorittaessasi. Pyri hengittämään rauhassa liikkeen mukana, mikä tehostaa harjoitusta.


info@labtex.fi | 358 (0)92223533 | Toimitusehdot | Rekisteriseloste

© 2018 Paramjit Singh | Helsinki, Finland