Sormipulssioksimetri

Sormipulssioksimetri

€42.90

Sormipulssioksimetri OxyWatch veren happisaturaation mittaamiseksi. Laite mittaa pulssin ja veressä olevan hapen määrän tarkasti sormen päästä. Helppokäyttöinen ja nopea.

Ei-invasiivista teknologiaa, joka ilmoittaa välittömän happitason. Terveydenhuollon ja kotihoidon vaatimuksiin soveltuva laite antaa tarkan ja täsmällisen tuloksen. Pieni, tyylikäs, kestävä ja helppokäyttöinen pulssioksimetri tarjoaa turvallisen ja luotettavan avun. Soveltuu apuvälineeksi myös kuntoilijan harjoittelun tehostamiseen.

Ominaisuuksia

OLED-näyttö, kirkkaudensäätö, pariston kulumisen indikaattori, matala virrankulutus, automaattinen virrankatkaisu. Pakkaus sisältää laitteen, suljettavan säilytyskotelon, kantohihnan ja paristot. CE.

Kuinka laitteella mitataan? Yksi sormi asetetaan pulssioksimetrin toiseen päähän jonka jälkeen painetaan virtapainiketta kerran laitteen käynnistämiseksi. Laite näyttää tuloksen muutamassa sekunnissa. Laitetta ei ole tarkoitettu yhtämittaiseen seurantaan, maksimikäyttöaika 30 min.

Ketkä tarvitsevat sormipulssioksimetria?

Terveydenhuolto ja kotihoito, seniorit, urheilijat ja aktiiviliikkujat, erityisaloilla työskentelevät, vuoristoalueilla oleskeltaessa, työvuoron ylittäessä 12 h.


info@labtex.fi | 358 (0)92223533 | Toimitusehdot | Rekisteriseloste

© 2018 Paramjit Singh | Helsinki, Finland