Sormipulssioksimetri

Sormipulssioksimetri

€42.90

OxyWatch sormipulssioksimetri on tarkoitettu veren happisaturaation mittaamiseksi. Laite mittaa pulssin ja veressä olevan hapen määrän tarkasti sormen päästä helposti ja nopeasti.

Ei-invasiiviseen teknologiaan perustuva laite ilmoittaa välittömän happitason. Terveydenhuollon ja kotihoidon vaatimuksiin soveltuvana se antaa tarkan ja täsmällisen tuloksen. Pienikokoinen kestävä ja helppokäyttöinen laite tarjoaa turvallisen ja luotettavan avun soveltuen apuvälineeksi myös kuntoilijan harjoittelun tehostamiseen.

Ominaisuuksia

OLED-näyttö, kirkkaudensäätö, pariston kulumisen indikaattori, matala virrankulutus, automaattinen virrankatkaisu. Pakkaus sisältää laitteen, suljettavan säilytyskotelon, kantohihnan ja paristot. CE.

Kuinka laitteella mitataan? Yksi sormi asetetaan pulssioksimetrin toiseen päähän jonka jälkeen painetaan virtapainiketta kerran laitteen käynnistämiseksi. Laite näyttää tuloksen muutamassa sekunnissa. Laitetta ei ole tarkoitettu yhtämittaiseen seurantaan, maksimikäyttöaika 30 min. Laitetta ei tarvitse huoltaa tai kalibroida.

Ketkä tarvitsevat sormipulssioksimetria?

Terveydenhuolto ja kotihoito, seniorit, urheilijat ja aktiiviliikkujat, erityisaloilla työskentelevät, vuoristoalueilla oleskeltaessa, työvuoron ylittäessä 12 h.


info@labtex.fi | 358 (0)92223533 | Toimitusehdot | Rekisteriseloste

© 2018 Paramjit Singh | Helsinki, Finland