Sormipulssioksimetri

Sormipulssioksimetri

€29.90

Normaalihinta 49.90 €

Katso kaikki mittausvälineet tästä ►

Sormipulssioksimetri on tarkoitettu veren happisaturaation ja pulssin mittaamiseksi

Sormipulssioksimetri mittaa pulssin ja veressä olevan hapen määrän tarkasti sormen päästä helposti ja nopeasti ilmoittaen välittömän happitason ei-invasiivista menetelmää käyttäen. Terveydenhuollon ja kotihoidon vaatimuksiin soveltuvana se antaa tarkan ja täsmällisen tuloksen. Pienikokoinen, kestävä ja helppokäyttöinen laite tarjoaa turvallisen ja luotettavan avun soveltuen apuvälineeksi myös kuntoilijan harjoittelun tehostamiseen.

Sormipulssioksimetrin ominaisuuksia

OLED-näyttö, kirkkaudensäätö, pariston kulumisen indikaattori, matala virrankulutus, automaattinen virrankatkaisu. Pakkaus sisältää paristot. Sormipulssioksimetri on CE-merkitty lääkinnällinen laite, jota ei tarvitse kalibroida. Takuuaika 12 kk.

Sormipulssioksimetri antaa tuloksen nopeasti ja tarkasti

Yksi sormi asetetaan pulssioksimetrin toiseen päähän jonka jälkeen painetaan virtapainiketta kerran laitteen käynnistämiseksi. Sormipulssioksimetri näyttää tuloksen muutamassa sekunnissa. Laitetta ei ole tarkoitettu yhtämittaiseen seurantaan, maksimikäyttöaika 30 min. Laitetta ei tarvitse huoltaa tai kalibroida ja sen elinkaari on n. viisi vuotta säännöllisessä käytössä.

Ketkä hyötyvät sormipulssioksimetristä

Terveydenhuolto ja kotihoito, seniorit, urheilijat ja aktiiviliikkujat, erityisaloilla työskentelevät, vuoristoalueilla oleskeltaessa, työvuoron ylittäessä 12 h.

Tuotekoodi: MD300C29

Varastossa


info@labtex.fi | 358 (0)92223533 | Toimitusehdot | Rekisteriseloste

© 2018 Paramjit Singh | Helsinki, Finland