Somnofit-S kuorsaus- ja uniapneakisko

Somnofit-S kuorsaus- ja uniapneakisko

€139.90

Katso kaikki kuorsaus/uniapneatuotteet tästä ►

Somnofit- S on lämpömuotoiltava suunsisäinen laite kuorsaukseen ja lievään tai keskivaikeaan obstruktiiviseen uniapneaan

Somnofit-S koostuu muotista sekä säätöhihnoista, ja sen vaikutus perustuu leuan asentoa siirtävään mekanismiin, jonka seurauksena ylähengitystiet pysyvät avoimena. Tällainen kliinisesti todistettu hoitomuoto vähentää tai pysäyttää kuorsauksen ja unenaikaiset hengityskatkokset (uniapnea).

Uudistettu, patentoitu ja kooltaan 30 % pienempi Somnofit-S on käytössä miellyttävämpi ja entistä helpompi puhdistaa

Unen aikana ylähengitysteiden, pehmeän suulaen ja kielen lihakset rentoutuvat ja ilman kulkutila pienenee. Kuorsaus- ja uniapneaoireet syntyvät kun hengitys ei kulje vapaasti ylähengitysteissä. Somnofit-S -laitteen tarjoaman mekanismin avulla alaleuka pysyy anatomisesti oikeassa asennossa vapauttaen ilmatiet. Onnistuneen hoidon kannalta on tärkeää, että lääkäri on diagnosoinut uniapnean ja suosittelee uniapneakiskon käyttöä pitkäaikaisessa uniapneaoireiden ehkäisemisessä.

Somnofit-S uniapneakiskon vaikutus ja teho

Leuan asentoa muokkaavan hoitokeinon tehokkuus on kliinisesti todistettu ja yli 80 % tapauksissa se vähentää tai poistaa kuorsauksen. Obstruktiivisessa uniapneassa apneaindeksin keskimääräinen vähentyminen on 55 % mutta se saattaa vaihdella huomattavasi yksilötasolla. Näin ollen lääkärin tulisi ensisijaisesti opastaa sopivan hoitomuodon löytämisessä.

Somnofit-S on alkuperäinen sveitsiläisvalmisteinen lääkinnällinen laite, joka on valmistettu lääketieteelliset- ja elintarvikkeille laaditut vaatimukset täyttävästä lateksittomasta ja väriaineettomasta materiaalista.

Kontraindikaatiot ja muuta huomioitavaa

Vasta-aiheet: irrotettava tai osittainen hammasproteesi, leukanivelkivut, irralliset hampaat tai pitkälle edennyt periodontaalinen sairaus, jos ylä- tai alahammasrivistössä on vähemmän kuin kymmenen hammasta, alle 18 vuoden ikä. Käänny lääkärin tai hammaslääkärin puoleen mikäli olet epävarma oraalisten laitteiden soveltuvuudesta itsellesi. Laitteen käyttömukavuus paranee säännöllisellä käytöllä, ja totuttelu kestää yleensä muutamasta yöstä viikkoon. Huomioithan kuorsaukseen ja uniapneaan vaikuttavat elintavat.

Oraalinen laite kestää säännöllisessä käytössä yleensä 8 – 15 kk. Yöllinen hampaiden narskuttelu, suun happamuus sekä suuhygienia ja laitteen puhtaus vaikuttavat käyttöikään.

Maahantuoja / jakelija: LabTex Oy


info@labtex.fi | 358 (0)92223533 | Toimitusehdot | Rekisteriseloste

© 2018 Paramjit Singh | Helsinki, Finland