Selkätuki LabTex Care Nordic®

Selkätuki LabTex Care Nordic®

€52.90

Katso kaikki ortopediset tuet tästä ►►

Ortopedinen selkä- ja vyötäröliivi tukee lanne- ja ristiluun aluetta, korjaa ryhtiä ja lievittää alaselän kiputiloja

Selkätuki on valmistettu elastisesta, ortopedisestä materiaalista, jossa on ilma-aukkoja, joten tuki ei hiosta käytössä. Varustettu lihassäikeitä tukevilla kaarilla ja elastisilla sidoksilla, jotka tuovat lisäkompressiota. Kevyt unisex-malli myötäilee vartaloa tarjoten kuitenkin erittäin hyvän tuen selälle mahdollistaen normaalin liikkuvuuden.

Selkätuen käyttökohteita

Lannenikamatulehdus, lannerangan osteoporoosikivut, alaselkäkivut, noidannuoli, issias, välilevynpullistuma, selkävammat ja lihaskrampit. Voidaan käyttää korjaamaan huonoa ryhtiä tai leikkauksen jälkeen tuomaan tukea.

Materiaalit 60% polyesteri, 20% puuvillasomistenauha, 17% lankapäällysteinen kumi, 3% nailoni. Vyön korkeus 21 cm. Väri beige. CE-merkitty tuote.

Selkätuen käyttö- ja hoito-ohje

Aseta selän tukivyö siten, että sen keskiosa on hieman selkärangan keskialuetta alempana. Venytä tukea ulospäin ja vedä tuen vasen reuna kohti vartalon keskiosaa. Kiinnitä tuki tarrakiinnityksellä. Venytä lisäkiristyshihnoja ja kiinnitä tarranauhaan sopivan kompression löydyttyä. Mikäli vyön kireyttä täytyy korjata, irrota ensin tarrakiinnitys ja aseta vyö uudelleen. Vältä kiskomasta vyötä.

Tarrakiinnitteinen huomaamaton selän tukivyö voidaan pukea vaatteiden alle tai päälle. Hoito-ohje: käsinpesu 30°, tasokuivaus. Ei rumpukuivausta eikä silitystä.

Koot 70-80 cm = S, 80-90 cm = M, 90-100 cm = L, 100-110 cm = XL, 110-120 cm = XXL.

Mittaa vyötärönympärys. Mittaa levein kohta. Mikäli mittaustulos on kahden koon välillä, valitse silloin suurempi koko.


info@labtex.fi | 358 (0)92223533 | Toimitusehdot | Rekisteriseloste

© 2018 Paramjit Singh | Helsinki, Finland