SeaCell BioActive Algae sukat

SeaCell BioActive Algae sukat

€18.95

Katso kaikki tuotteet jaloille tästä ►

SeaCell Bioactive Algae sukat ovat mineraalipitoiset ja hengittävät terapeuttiset sukat liikahikoilusta ja verenkierto-ongelmista kärsiville henkilöille

SeaCell sukat ovat erittäin joustavat, puristamattomat sekä saumattomat tarjoten jaloille kevyttä ja miellyttävää hoivaa. Sukkien terapeuttiset vaikutukset perustuvat niiden materiaalina käytettyyn merilevään, joka on huolellisesti kudottu sukkien lankoihin.

Mineraalipitoinen merilevä suojaa ihoa

SeaCell sukissa oleva erittäin mineraalipitoinen merilevä ravitsee ja suojaa erityisesti herkkää ja allergisoitunutta ihoa pitäen ihon miellyttävästi kosteutettuna. Leväpitoisuudesta johtuen sukat sisältävät mineraaleja, hiilihydraatteja, vitamiineja ja aminohappoja, jotka vapautuvat ruumiinlämmössä stimuloiden ja elvyttäen kudoksia ja pitäen jalat raikkaantuntuisina.

Helpotusta erilaisiin jalkojen ongelmiin

SeaCell Bioactive Algae sukat on kehitetty erityisesti henkilöille, jotka kärsivät jalkojen liikahikoilusta, jalkasilsasta, verenkierto-ongelmista tai iho-tulehduksista.

Materiaalit ja hoito

Valmistusmateriaalina pehmeä neulos, jonka koostumus on: puuvilla: 53%, polyamidi: 21%, SeaCell, puhdas: 15%, SmartCell, sensitive: 8%, elastaani: 2%, polypropyleeni: 1%.

Hoito-ohje: konepesu 40 °C miedolla pesunesteellä, ei valkaisuainetta eikä silitystä.

  • Koko kengän numeron mukaan: 39-41,  42-44,  45-47
  • Värit: musta tai beige (SeaCell -merkki jalkapohjissa)

info@labtex.fi | 358 (0)92223533 | Toimitusehdot | Rekisteriseloste

© 2018 Paramjit Singh | Helsinki, Finland