Sanabrux purentakisko

Sanabrux purentakisko

€59.00

Suojaa hampaita bruksismin eli narskutuksen aiheuttamalta kulumiselta. Sanabrux purentakisko on lämpömuotoiltava, joustava ja käytössä miellyttävä.

Alkuperäinen sveitsiläisvalmisteinen terveydenhuollon laite on valmistettu lääketieteelliset- ja elintarvikkeille laaditut vaatimukset täyttävästä lateksittomasta materiaalista. Suojamuotti muotoillaan suuhun sopivaksi itse keitinvedessä kuumentamalla. Pehmeän materiaalin ansiosta Sanabrux on käytössä miellyttävä eikä aiheuta hiertymiä suuhun. Väriaineeton ja allergisoimaton.

Miten purentakisko toimii?

Yksinkertaisen käyttöohjeen avulla muotoilet kiskon helposti kotonasi ja saat sen heti käyttövalmiiksi. Kiskomuotti asetetaan kattilaan veteen lämpömittarin kanssa (pakkauksen mukana). Saavutettuaan optimaalisen lämpötilan, poistetaan kiskomuotti vedestä ja asetetaan suuhun ylähammasrivistöön. Pakkauksen mukana tulevan painantalevyn avulla kisko muotoutuu helposti hammasrivistön mukaisesti. Lopuksi kisko huuhdellaan kylmässä vedessä. Tämän jälkeen Sanabrux on käyttövalmis.

Maahantuoja / jakelija: LabTex Oy


info@labtex.fi | 358 (0)92223533 | Toimitusehdot | Rekisteriseloste

© 2018 Paramjit Singh | Helsinki, Finland