Sanabrux purentakisko ja Bony+ puhdistustabletit 32 kpl

Sanabrux purentakisko ja Bony+ puhdistustabletit 32 kpl

€69.00

Sanabrux purentakisko suojaa hampaita bruksismin eli narskutuksen aiheuttamalta kulumiselta.

Sanabrux purentakisko on lämpömuotoiltava, joustava ja käytössä miellyttävä oraalinen yökisko narskutuksesta kärsiville henkilöille. Alkuperäinen sveitsiläisvalmisteinen terveydenhuollon laite on valmistettu lääketieteelliset- ja elintarvikkeille laaditut vaatimukset täyttävästä lateksittomasta materiaalista. Suojamuotti muotoillaan suuhun sopivaksi itse keitinvedessä kuumentamalla. Pehmeän materiaalin ansiosta Sanabrux on käytössä miellyttävä eikä aiheuta hiertymiä suuhun. Väriaineeton ja allergisoimaton.

Miten Sanabrux purentakisko toimii?

Yksinkertaisen käyttöohjeen avulla muotoilet kiskon helposti kotonasi ja saat sen heti käyttövalmiiksi. Kiskomuotti asetetaan kattilaan veteen lämpömittarin kanssa (pakkauksen mukana). Saavutettuaan optimaalisen lämpötilan, poistetaan kiskomuotti vedestä ja asetetaan suuhun ylähammasrivistöön. Pakkauksen mukana tulevan painantalevyn avulla kisko muotoutuu helposti hammasrivistön mukaisesti. Lopuksi kisko huuhdellaan kylmässä vedessä, jonka jälkeen Sanabrux on käyttövalmis.

Voimakas narskutus voi vaurioittaa hampaita ja niiden kiillettä ja aiheuttaa hammaspaikkojen lohkeamista. Lisäksi se voi aiheuttaa suun ja korvan alueen kiputiloja, suun limakalvon haavaumia, tinnitusta tai päänsärkyä. Liikarasitus purentalihaksissa voi heijastua myös kasvoihin ja aiheuttaa kaulan ja hartioiden lihasjäykkyyttä ja kiputiloja.

Valmistaja suosittelee: BonyPlus Express puhdistusporetabletit suukojeiden hellävaraiseen mutta tehokkaaseen puhdistamiseen vähintään kahdesti viikossa. Huolehtimalla oraalisen laitteen hygieniasta pidennät sen käyttöikää ja ehkäiset mahdolliset bakteerikertymät.

Maahantuoja / jakelija: LabTex Oy


info@labtex.fi | 358 (0)92223533 | Toimitusehdot | Rekisteriseloste

© 2018 Paramjit Singh | Helsinki, Finland