Salitair suolainhalaatiolaite

Salitair suolainhalaatiolaite

€39.95

Laitteen mikroskooppisen pienet suolakiteet huoltavat ja puhdistavat hengitysteitä edistäen hengityselimistön yleistä hyvinvointia. Suunniteltu hengitysvaivojen tukihoidoksi soveltuen erityisesti allergikoille ja astmaatikoille sekä toistuvista ylähengitysteiden tulehduksista kärsiville henkilöille. Suolan vaikuttavat aineet helpottavat hengittämistä ja säännöllisesti käytettynä tukevat kuntoutusta sekä lääkinnällistä hoitoa.

Inhalaatiolaitteen käytöstä voi olla apua mm. seuraavissa tiloissa:

astma ja allergiat, nuha, heinänuha, keuhkoahtaumatauti, emfyseema, keuhkoputkentulehdus, flunssat, hinkuyskä, kuorsaus ja tupakoinnin aiheuttamat hengitystieongelmat.

Laitteessa on pestävä ja uudelleentäytettävä suolakammio, jossa on kaksi suodatinta ja ergonominen suukappale. Pakkaus sisältää 220g karkeajakoista vuorikristallisuolaa, jota louhitaan syvältä kallioiden suolalouhoksista Euroopassa. Korkean mineraalipitoisuutensa vuoksi vuorikristallisuola soveltuu hyvin käytettäväksi juuri inhalaatiohoidoissa. Käyttö on yksinkertaista; hengitä sisään laitteen kautta ja ulos sierainten kautta n. 15 minuuttia päivittäin.

Kun sisäänhengitettävä ilma läpäisee keskussuolakammion, kostea ilmavirtaus imee mukaansa pieniä suolahiukkasia, jotka läpikulkumatkallaan puhdistavat hengitysteitä ja poistuvat uloshengititettäessä vieden mukanaan epäpuhtauksia. Suolahoito vahvistaa elimistön luonnollisia puhdistusmekanismeja edistäen epäpuhtauksien poistumista ja vähentäen esimerkiksi allergioiden ja tulehdusten aiheuttamaa ärsytystä.

Keskustele lääkärin kanssa ennen suolahoidon aloittamista, mikäli sinulla on korkea verenpaine, olet moniallerginen tai yliherkkä.


info@labtex.fi | 358 (0)92223533 | Toimitusehdot | Rekisteriseloste

© 2018 Paramjit Singh | Helsinki, Finland