SALITAIR suolainhalaatiolaite

SALITAIR suolainhalaatiolaite

€39.95

Salitair suolainhalaatiolaite puhdistaa hengityselimiä ja edistää hengityselimistön yleistä hyvinvointia. Suunniteltu hengitysvaivojen tukihoidoksi soveltuen erityisesti allergikoille ja astmaatikoille sekä toistuvista ylähengitysteiden tulehduksista kärsiville henkilöille. Laitteen sisältämät mikroskooppisen pienet suolakiteet huoltavat ja puhdistavat hengitysteitä. Suolainhalaatiolaite voi säännöllisesti käytettynä helpottaa useita hengitystievaivoja, kuten astmaa, allergiaa ja vilustumisoireita. Suolan vaikuttavat aineet helpottavat hengittämistä ja tukevat kuntoutusta sekä lääkinnällistä hoitoa.

Inhalaatiolaitteen käytöstä voi olla apua mm. seuraavissa tiloissa:

astma ja allergiat, nuha, heinänuha, keuhkoahtaumatauti, emfyseema, keuhkoputkentulehdus, flunssat, hinkuyskä, kuorsaus ja tupakoinnin aiheuttamat hengitystieongelmat.

Kuinka se toimii

Salitairissa on kestävä, pestävä ja uudelleentäytettävä suolakammio, jossa on kaksi suodatinta ja ergonominen suukappale. Pakkaus sisältää 220g karkeajakoista vuorikristallisuolaa, jota louhitaan syvältä kallioiden suolalouhoksista Euroopassa. Vuorikristallisuolassa on korkea mineraalipitoisuus ja se on ihanteellista käytettäväksi inhalaatiokäytössä. Yksi pakkaus vuorikristallisuolaa riittää kattamaan n. kolme täyttökertaa. Käyttö on yksinkertaista; hengitä sisään laitteen kautta ja ulos sierainten kautta.

Jo 15 minuutin päivittäinen hoito auttaa!

Kun sisäänhengitettävä ilma läpäisee keskussuolakammion, kostea ilmavirtaus imee mukaansa pieniä suolahiukkasia. Nämä mikronien kokoiset suolahiukkaset puhdistavat läpikulkumatkallaan hengitysteitä jonka jälkeen ne poistuvat uloshengititettäessä vieden mukanaan epäpuhtauksia. Suolahoito vahvistaa elimistön luonnollisia puhdistusmekanismeja edistäen epäpuhtauksien poistumista ja vähentäen esimerkiksi allergioiden ja tulehdusten aiheuttamaa ärsytystä.

Keskustele lääkärin kanssa ennen suolahoidon aloittamista, mikäli sinulla on korkea verenpaine, olet moniallerginen tai yliherkkä.


info@labtex.fi | 358 (0)92223533 | Toimitusehdot | Rekisteriseloste

© 2018 Paramjit Singh | Helsinki, Finland