Salitair suolainhalaatiolaite

Salitair suolainhalaatiolaite

€29.95

Normaalihinta 39.95 €

Katso kaikki allergiatuotteet tästä ►

Salitair suolainhalaatiolaite on suunniteltu hengitysvaivojen tukihoidoksi allergikoille, astmaatikoille ja toistuvista ylähengitystietulehduksista kärsiville henkilöille

Salitair suolainhalaatiolaitteen mikroskooppiset suolakiteet huoltavat ja puhdistavat hengitysteitä edistäen hengityselimistön yleistä hyvinvointia. Suolan vaikuttavat aineet helpottavat hengittämistä ja säännöllisesti käytettynä tukevat kuntoutusta sekä lääkinnällistä hoitoa.

Salitair inhalaatiolaitteen hyödyt

Salitair inhalaatiolaitteen käytöstä voi olla apua mm. seuraavissa tiloissa: astma ja allergiat, nuha, heinänuha, poskiontelontulehdus, keuhkoahtaumatauti, emfyseema, keuhkoputkentulehdus, flunssat, hinkuyskä, kuorsaus ja tupakoinnin aiheuttamat hengitystieongelmat.

Laitteessa on pestävä ja uudelleentäytettävä suolakammio, jossa on kaksi suodatinta ja suukappale. Pakkaus sisältää 220 g karkeajakoista vuorikristallisuolaa, joka on peräisin suolalouhoskallioista. Korkean mineraalipitoisuutensa vuoksi vuorikristallisuola soveltuu käytettäväksi juuri inhalaatiohoidoissa.

Suolaterapia käytännössä

Salitair suolainhalaattorin käyttö on yksinkertaista; hengität vain sisään laitteen kautta ja ulos sierainten kautta. Jo 15 minuuttia kestävä päivittäinen suolahoito riittää.

Kun sisäänhengitettävä ilma läpäisee keskussuolakammion, kostea ilmavirtaus imee mukaansa pieniä suolahiukkasia, jotka läpikulkumatkallaan puhdistavat hengitysteitä ja poistuvat uloshengititettäessä vieden mukanaan epäpuhtauksia. Suolahoito vahvistaa elimistön luonnollisia puhdistusmekanismeja edistäen epäpuhtauksien poistumista ja vähentäen esimerkiksi allergioiden ja tulehdusten aiheuttamaa ärsytystä.

Keskustele lääkärin kanssa ennen suolahoidon aloittamista, mikäli sinulla on korkea verenpaine, olet moniallerginen tai erityisen herkkä.


info@labtex.fi | 358 (0)92223533 | Toimitusehdot | Rekisteriseloste

© 2018 Paramjit Singh | Helsinki, Finland