Punavalolaite, M

Punavalolaite, M

€345.00

Normaalihinta 499.00 €

Punavalolaite säteilee punaista valoa ja lähi-infrapunavaloa lähietäisyydeltä ja ylettyy solutasolle aiheuttaen lukuisia positiivisia terveysvaikutuksia kehossa

Punavalo on yksi auringonvalon aallonpituuksista (660 nm) ja lähi-infrapuna on silmille näkymätön valo (850 nm). Vaikutukset perustuvat siihen, että useimmat valon aallonpituudet, kuten ultravioletti ja sininen eivät pääse ihon pintakerroksia pidemmälle, vaan imeytyvät kokonaan niihin. Punainen valo ja lähi-infrapuna läpäisevät ihon kerroksia pintaa syvemmälle ja pääsevät näin solujen mitokondrioihin, jotka vastaavat soluhengityksestä. Solujen energiantuotanto (ATP) aktivoituu, kun solut saavat enemmän ravintoa ja kehon toiminta tehostuu. Punavaloterapia on täysin harmiton terapiamuoto, eikä säteile vaarallisia UV-säteistä tai ylimääräistä lämpöä.

Hyödyt ja vaikutukset

Punavalo- sekä lähi-infrapunahoidosta on tehty tuhansia tutkimuksia ja vaikutusta on testattu sekä eläimillä että ihmisillä. Tiedekirjallisuudesta löytyy valtavasti esimerkkejä siitä, miten punainen valo tai lähi-infrapuna on suojannut solujen toimintaa ja tehostanut niiden energia-aineenvaihduntaa ilman haittavaikutuksia.

  • Ihon kunnon paraneminen
  • Arpien nopeampi paraneminen
  • Kollageenin tuotannon lisääntyminen
  • Hiusten kasvu
  • Kiputilojen hoito (nivelkivut, selkäkivut, tulehduskivut yms)
  • Lihasten suorituskyvyn paraneminen liikunnan yhteydessä
  • Lihasten nopeampi palautuminen liikunnan jälkeen

Laitteen ominaisuuksia

Keskikokoinen punavalo- ja lähi-infrapunalaite soveltuu laajemman alueen hoitamiseen (47 cm) kuin S-kokoinen malli. Laitetta voi käyttää esimerkiksi koko selän alueelle, rintalihaksiin tai pohkeisiin. Laitteella voi hoitaa useampaa aluetta kerralla. Laita valaisin lattialle, pöydälle, tuolille tai ripusta se roikkumaan koukkuun ja nauti hoidosta 10-15 minuuttia päivässä.

LEDit ja aallonpituudet: 50 kpl 660 nm punaisia LEDejä, 50 kpl 850 nm lähi-infrapuna-LEDejä

Säteilyvoimakkuus ja hoitoalue: 15 cm  -> 93 mW/cm² & 102 cm x 36 cm, 30 cm  -> 45 mW/cm² & 132 cx 61 cm

Materiaali: teräs ja muovi, valkoinen
Paino: 4,6 kg
Johto: 150 cm
Mitat: 48 x 21 x 7 cm
Teho: 160 W
Valonlähde: LED

Punavalolaitteen käyttö

- Käyttöaika: 2-15 min
- Etäisyys: n. 15-30 cm
- Käyttö n. 5-7 kertaa viikossa
- Käytetään paljaalle iholle

Laite on kokonsa ansiosta helposti siirrettävä, sitä voi kuljettaa mukanaan ja asettaa haluamansa alustalle. Laita valaisin esimerkiksi pöydälle, sohvalle, tuolille tai vaikka ripusta roikkumaan koukulle pakkauksessa olevien vaijereiden avulla. Käytä laitetta kullekin hoitoalueelle 2-15 minuuttia kerralla 10-30 cm etäisyydellä hoidettavasta kohteesta.

Punavalon yliannostuksella ei ole haittavaikutuksia, mikäli suositeltu laitteen käyttöaika ylittyy, valohoidosta saatu hyöty nollaantuu. Ei vaarallisia UV-säteitä tai ylimääräistä lämpöä.


info@labtex.fi | 358 (0)92223533 | Toimitusehdot | Rekisteriseloste

© 2018 Paramjit Singh | Helsinki, Finland