Polar Frost kylmägeeli tuubi 12 x 150 ml laatikko

Polar Frost kylmägeeli tuubi 12 x 150 ml laatikko

€119.00

Katso kaikki Polar Frost vaihtoehdot tästä ►

Polar Frost on kotimainen pitkävaikutteinen kylmägeeli, jolla on laajat käyttöalueet

Polar Frost kylmägeeliä voidaan käyttää pehmytkudosvaurioiden, rasitusvammojen, lihasjännitysten, tulehdusten, reumaattisten- ja muiden kiputilojen hoitoon. Pitkävaikutteinen kylmähoitotuote laskee ihokudosten lämpötilaa n. 5 °C, ja kylmävaikutus kestää 2-4 tunnin ajan. Kylmä aiheuttaa paikallisen anesteettisen vaikutuksen kipureseptoreihin. Kylmägeelillä on turvotusta ehkäisevä ja alentava vaikutus, ja se ehkäisee myös verenvuotoa sekä hidastaa imu- ja tulehdusnesteiden tuotantoa. Lisäksi kylmägeeli rentouttaa lihaksia ja tehostaa palautumista liikuntasuorituksesta.

Sisältää Aloe Veraa: pitää ihon pehmeänä ja kosteana koko hoitokuurin ajan, lisäksi sillä on anti-inflammatorinen vaikutus.
Levitä ohut kerros geeliä hoidettavalle ihoalueelle, toista joka kolmas tunti 3-5 päivän ajan. Kuivuu välittömästi levityksen jälkeen.

Käyttöaiheita

Pehmytkudosvammat, lihas- ja nivelsäryt, nivelrikko, reumatyyppiset nivelkivut, kulumat, niska-hartiaseudun vaivat, selkäkivut, lihasten jännitystilat, suonenveto, nyrjähdykset, venähdykset, mustelmat, rasitusvammat, raajojen turvotus ja särky, jännetupintulehdus, palautuminen..

Ainesosat

Aktiivinen ainesosa: mentoli. Muut ainesosat: vesi, etanoli, Eucalyptus Globulus, karbomeeri, Aloe Barbadensis, propyleenkiglykoli, trietanoliamiini, silika, Cl 42090 (FD&C Blue No. 1)

Huomioitavaa

Vain ulkoiseen käyttöön. Ei avohaavoihin tai rikkinäiselle iholle. Vältä kylmägeelin joutumista silmiin ja limakalvoille. Lopeta tuotteen käyttö mikäli käytön aikana ilmenee ihottumaa. Käänny lääkärin puoleen jos kipu- ja särkytilat säilyvät tai pahenevat käytön aikana. Ei lasten ulottuville.

Myyntierä: 12 kpl / ltk


info@labtex.fi | 358 (0)92223533 | Toimitusehdot | Rekisteriseloste

© 2018 Paramjit Singh | Helsinki, Finland