Ortopedinen niskatyyny LabTex Care Nordic®

Ortopedinen niskatyyny LabTex Care Nordic®

€69.00

Anatomisesti muotoiltu ortopedinen niskatyyny tukee selkärangan oikeaa asentoa yön aikana

Ortopedinen niskatyyny on valmistettu viskoelastisesta vaahdosta, joka muotoutuu yksilöllisesti kehon lämmön ja painon mukaan. Niskatyyny tarjoaa tasaisen pintapaineen ja tuntuu miellyttävän pehmeältä aiheuttamatta puutumisen tunnetta.

Milloin niskatyynystä voi olla apua?

Niska-hartiaseudun vaivat ovat hyvin yleisiä, ja niistä kärsii jopa neljännes yli 30-vuotiaista miehistä ja 40 % naisista. Ortopedinen niskatyyny voi vähentää niska-hartiaseudun kipua sekä parantaa unen laatua. Ergonomisesti muotoiltu tyyny tukee pään, olkapään ja kaularangan aluetta, jolloin niska-hartiaseudun lihakset rentoutuvat ja jännitystilat helpottuvat.

Opettele nukkumaan ortopedisella niskatyynyllä ja voit herätä aamulla virkeämpänä!

Niskatyynyssä on irrotettava vetoketjullinen tyynynpäällinen, joka on aloevera-käsiteltyä polyesterimikrokuitua. Aloevera tekee kankaasta miellyttävän pehmeän ja antibakteerisen. Tyynyn mitat 54 x 34 x 10 cm, vaahdon tiheys 55 kg/m3.

Hoito-ohje: Poista tyynynpäällinen. Imuroi ja tuuleta tyyny. Aloevera tyynynpäällinen: konepestävä 30 °C. Ortopedisellä niskatyynyllä nukutaan siten, että korotettu tyynyn osa asetetaan niskan alle, jolloin se tukee kaularangan oikeaa asentoa yön aikana.


info@labtex.fi | 358 (0)92223533 | Toimitusehdot | Rekisteriseloste

© 2018 Paramjit Singh | Helsinki, Finland