Nomai kuukuppi - kestokuukautissuoja

Nomai kuukuppi - kestokuukautissuoja

€24.90

Suomalaisen gynekologin suunnittelema kuukuppi, jonka muotoilu pohjaa naisen anatomian ja kuukautisten fysiologian tuntemukseen. Siksi se istuu täydellisesti ja on käytössä varma ja huomaamaton

Kuukuppi pähkinänkuoressa

Kuukuppi on kestokuukautissuoja, joka on valmistettu lääketieteellisestä silikonista. Se on nimensä mukaisesti kuppi, joka asetetaan emättimeen keräämään kuukautisvuotoa. Ensimmäinen kuukautiskuppi suunniteltiin jo 1800-luvulla, joten kyseessä ei suinkaan ole mikään uusi keksintö. Lukuisista markkinoilla olevista kuppimerkeistä Nomai on vaihtoehto, jonka tuotekehityksen taustalla on vahva lääketieteellinen osaaminen.

Näin syntyi Nomai-kuukuppi

Nomain suunnittelussa tärkeimpiä ohjenuoria ovat olleet naisen anatomian ja kuukautisten fysiologian tuntemus. Kuppi on valmistettu erityisen pehmeästä materiaalista, joka asettuu luontevasti emättimeen ja mukailee jokaisen naisen yksilöllistä anatomiaa täydellisesti. Laaja joukko eri-ikäisiä suomalaisnaisia testasi Nomai-kuukuppia tuotekehitysvaiheessa. Kuukautiskupin kuuluu olla huomaamaton, luotettava, helppokäyttöinen ja äärimmäisen turvallinen. Nomai on kaikkea tätä.

Kuukuppien muotovalio

Nomai on gynekologi Nonna Heiskasen käsialaa. Kuppi on valmistettu lääketieteellisestä silikonista Suomessa, ja se on muotoilultaan edistyksellinen. Kupin kapean alaosan ja sileän pinnan ansiosta se on käytössä huomaamaton eikä paina virtsarakkoa tai ärsytä emättimen herkkiä limakalvoja. Sileä pinta on myös helppo puhdistaa. Kupin antenni ja sen pohjassa oleva tartuntavahvike lisäävät käyttömukavuutta.

Ympäristöystävällinen kuukautissuoja

Kertakäyttöisistä siteistä ja tamponeista syntyy huonosti maatuvaa ja muovia sisältävää jätettä yli 100 kiloa naisen elämän aikana. Kuukuppi on muoviton kestokuukautissuoja, jonka käyttöikä on useita vuosia. Kun kuppi on aika vaihtaa uuteen, voi vanhan hävittää joko sekajätteessä tai vaikkapa takassa polttamalla. Valitsemalla kuukupin teet siis suuren palveluksen paitsi itsellesi myös maapallollemme. Kuukuppi on käyttöiältään kuukautissuojavaihtoehdoista ylivoimaisin, sillä oikein hoidettuna se voi kestää useita vuosia. Hygieniasyistä kuppi on kuitenkin hyvä vaihtaa muutamien vuosien välein. Käyttömukavuutta voi lisätä käyttämällä niukemman vuodon päivinä pientä kuppikokoa ja runsaamman vuodon päivinä suurempaa kuppia.

Kolme kokoa, kolme väriä
  • Punainen Nomai S on tilavuudeltaan 23 ml ja sopii erityisesti kupin käytön harjoitteluvaiheeseen ja niukkaan vuotoon.
  • Kirkkaan Nomai M:n tilavuus on 32 ml, ja se on hyvä valinta normaaliin vuotoon.
  • Mustan Nomain kuppikoko on 41 ml. Se soveltuu normaalin vuodon lisäksi myös runsaaseen vuotoon.

info@labtex.fi | 358 (0)92223533 | Toimitusehdot | Rekisteriseloste

© 2018 Paramjit Singh | Helsinki, Finland