Lonkkasuojahousut SAFEHIP® AirX™ Unisex

Lonkkasuojahousut SAFEHIP® AirX™ Unisex

€84.90

Lonkkasuojahousut on tarkoitettu lonkkamurtumien ehkäisyyn henkilöille, joilla on kasvanut riski murtumille. Tällaisessa riskiryhmässä ovat henkilöt, joilla on aiemmin ollut lonkkamurtuma tai jotka sairastavat osteoporoosia. Tasapainoon vaikuttavaa sairautta esimerkiksi Alzheimerin tautia, Parkinsonin tautia tai Ménièren tautia sairastavat ovat myös kaatumisalttiita ja siten riskiryhmässä saada lonkkamurtuma. Lonkkasuojat ovat huomaamattomat, ja niitä on erittäin helppo käyttää.

SAFEHIP -lonkkasuojien tuoman turvallisuuden tunteen myötä liikkuminen ja päivittäinen ulkoilu lisääntyvät, ja samalla parantuu myös yleinen aktiviteettitaso.

SAFEHIP Airx Unisex - lonkkasuojahousuissa on kiinteät suojat. Pukemista helpottava, miellyttävän tuntuinen elastinen ja hengittävä kangasmateriaali on puuvillan (78%), polyamidin (14%) ja elastaanin (8%) sekoitus. Soveltuu naisille ja miehille.

Koot:

S = Lantionympärysmitta: 75 – 95 cm, M = Lantionympärysmitta: 90 – 110 cm, L = Lantionympärysmitta: 100 – 120 cm, XL = Lantionympärysmitta: 110 – 140 cm.


info@labtex.fi | 358 (0)92223533 | Toimitusehdot | Rekisteriseloste

© 2018 Paramjit Singh | Helsinki, Finland