Lonkkasuojahousut SAFEHIP® AirX™ INKO

Lonkkasuojahousut SAFEHIP® AirX™ INKO

€89.90

SafeHip AirX Inko -housumalli on suunniteltu erityisen voimakkaasta inkontinenssista kärsiville henkilöille. Soveltuu sekä miehille että naisille.

SAFEHIP® -lonkkasuojat on tarkoitettu lonkkamurtumien ehkäisyyn henkilöille, joilla on kasvanut riski murtumille. Tällaisessa riskiryhmässä ovat henkilöt, joilla on aiemmin ollut lonkkamurtuma tai jotka sairastavat osteoporoosia. Tasapainoon vaikuttavaa sairautta esimerkiksi Alzheimerin tautia, Parkinsonin tautia tai Ménièren tautia sairastavat ovat myös kaatumisalttiita ja siten riskiryhmässä saada lonkkamurtuma. Lonkkasuojat ovat huomaamattomat, ja niitä on erittäin helppo käyttää.

Lonkkasuojahousut ovat miellyttävät käyttää, ja niitä voidaan käyttää ympärivuorokautisesti. SAFEHIP® -lonkkasuojien tuoman turvallisuuden tunteen myötä liikkuminen ja päivittäinen ulkoilu lisääntyvät, ja samalla parantuu myös yleinen aktiviteettitaso. SafeHip -mallisto on kliinisesti tutkittu ja CE-merkitty. Suojia ei ole tarkoitettu aktiiviseen urheilukäyttöön.

Materiaali on puuvillan (78%), polyamidin (14%) ja elastaanin (8%) sekoitus.

Koot S = Lantionympärysmitta: 75 – 95 cm, M = Lantionympärysmitta: 90 – 110 cm, L = Lantionympärysmitta: 100 – 120 cm, XL = Lantionympärysmitta: 110 – 140 cm.


info@labtex.fi | 358 (0)92223533 | Toimitusehdot | Rekisteriseloste

© 2018 Paramjit Singh | Helsinki, Finland