LabTex Care Nordic vesityyny

LabTex Care Nordic vesityyny

€64.90

Ortopedinen vesityyny mukautuu pään ja niskan muotoihin tarjoten optimaalisen tuen ja miellyttävän unen. Pehmeä ja anatomisesti muotoutuva vesityyny on ihanteellinen valinta niskavaivoista kärsiville henkilöille sillä tyynyn korkeutta ja kiinteyttä voidaan helposti muuttaa säätelemällä veden määrää. Näin tyyny sopii hyvin erilaisille ihmisille: matala ja pehmeä tyyny – vähän vettä, korkea ja tiheä koostumus – enemmän vettä.

Toimintaperiaate

Täytät sen vain puhtaalla viileällä hanavedellä. Aloita täyttämällä vesikannulla tms. kolme litraa vettä ja sulje korkki. Testaa sitten tyynyn korkeutta ja kiinteyttä asettamalla pää tyynylle. Jos tyyny tuntuu liian matalalta eikä tue tarpeeksi, lisää vettä. Jos tyyny on jo liian korkea, laske vettä pois ja testaa vielä kerran!

Materiaalit

Päällinen: 100 % puuvillaa, sisäkerros: 100 % hypoallergeenista polyesterivanua. Mitat 70 x 50 x 13.5 cm. Paino ennen täyttöä 0.730 kg Täyttömäärä 2-5 litraa. Vesitasku sijaitsee tyynyn kääntöpuolella. Tyyny on nopea ja helppo täyttää pakkauksen mukana tulevalla suppilolla.

Hoito-ohje

Käsinpesu kylmässä vedessä, miedolla pesunesteellä. Ei kuivapesua eikä klooripitoisia pesuaineita. Ei saa rumpukuivata tai silittää. Kuivataan ripustettuna. Vesisäiliön vesi on suositeltavaa vaihtaa vähintään 6 kk välein.


info@labtex.fi | 358 (0)92223533 | Toimitusehdot | Rekisteriseloste

© 2018 Paramjit Singh | Helsinki, Finland