Kuumavesipullo, Marilyn Monroe

Kuumavesipullo, Marilyn Monroe

€12.90

Normaalihinta 20.90 €

Katso koko kuumavesipullovalikoima tästä ►

Hugo Frosch kuumavesipullo soveltuu käytettäväksi terapeuttisena välineenä esimerkiksi vilustumiseen, kuukautiskipuihin, kipeytyneisiin lihaksiin, särkyyn ja kramppeihin

Kuumavesipullo on ihanteellinen huonosta ääreisverenkierrosta kärsiville. Perinteisen Hugo Frosch kuumavesipullon käyttömukavuutta lisää pehmeä velourpäällinen, jossa on Marilyn Monroe, Some like it hot -painatus.

Ei mikä tahansa lämmitin

Saksalaiset Hugo Frosch – kuumavesipullot ovat kestäviä, pitkäikäisiä ja käytössä turvallisia; tuotteessa ei ole käytetty haitallisia ainesosia, ja se turvallisuustestataan säännöllisesti puolueettoman viranomaisen (TÜV) toimesta. Turvakiinnityksella on kahden vuoden laatutakuu.

Kylmille jaloille, sänkyyn, mökille, lievittämään lihas- tai nivelkipua, vilustumisoireisiin, kramppeihin, rentouttamaan jännittyneitä lihaksia

Valmistettu kestomuovista. Turvallisuustestattu; patentoitu turvakiinnitys. Kumiton ja lateksiton. Ei PVC:tä, ftalaatteja tai pehmentimiä. Klassinen malli, kohokuvioitu pinta. Kuumavesipullon väri valkoinen. Kapasiteetti: 1.8  l. Vesisäiliön mitat: 25 x 19,5 cm. CE-merkitty 93/42 EEC luokan 1 laite  ja TÜV:in turvallisuustestauttama tuote. Steriloinnin kestävä (maks. 100 °C). Velourpäällinen 100% polyesteri, konepesu 40 °C. Ei valkaisua, rumpukuivausta tai silitystä. Ei alle 3 vuotiaille.


info@labtex.fi | 358 (0)92223533 | Toimitusehdot | Rekisteriseloste

© 2018 Paramjit Singh | Helsinki, Finland