Kuumavesipullo, Marilyn Monroe

Kuumavesipullo, Marilyn Monroe

€19.95

Hugo Frosch kuumavesipullo soveltuu käytettäväksi terapeuttisena välineenä esimerkiksi vilustumiseen, kuukautiskipuihin, kipeytyneisiin lihaksiin, särkyyn ja kramppeihin

Kuumavesipullo on ihanteellinen huonosta ääreisverenkierrosta kärsiville. Kuumavesipullon lämpö saattaa lievittää myös synnytyksen supistelukipua sillä lämpö purkaa kipua molekyylitasolla. Perinteisen Hugo Frosch kuumavesipullon käyttömukavuutta lisää pehmeä velour-päällinen, jossa on Marilyn Monroe, Some like it hot -painatus.

Ei mikä tahansa lämmitin

Saksalaiset Hugo Frosch – kuumavesipullot ovat kestäviä, pitkäikäisiä ja käytössä turvallisia; tuotteessa ei ole käytetty haitallisia ainesosia, ja se turvallisuustestataan säännöllisesti puolueettoman viranomaisen (TÜV) toimesta. Turvakiinnityksella on kahden vuoden laatutakuu. Ekologinen vaihtoehto mm. mikrossa lämmitettävälle lämpötyynylle.

Kylmille jaloille, sänkyyn, mökille, lievittämään lihas- tai nivelkipua, vilustumisoireisiin, kramppeihin, rentouttamaan jännittyneitä lihaksia

Hugo Frosch kuumavesipullo on valmistettu kestomuovista. Turvallisuustestattu; patentoitu turvakiinnitys. Kumiton ja lateksiton. Ei PVC:tä, ftalaatteja tai pehmentimiä. Klassinen malli, kohokuvioitu pinta. Kuumavesipullon väri valkoinen. Kierrätettävää materiaali. Kapasiteetti: 1.8  l. Vesisäiliön mitat: 25 x 19,5 cm. CE-merkitty 93/42 EEC luokan 1 laite  ja TÜV:in turvallisuustestauttama tuote. Soveltuu myös laitoskäyttöön; steriloinnin kestävä (maks. 100 °C). Velour-päällinen 100% polyesteri, konepesu 40 °C. Ei valkaisua, rumpukuivausta tai silitystä. Ei alle 3 vuotiaille.


info@labtex.fi | 358 (0)92223533 | Toimitusehdot | Rekisteriseloste

© 2018 Paramjit Singh | Helsinki, Finland