Kuumavesipullo Hugo Frosch sydän

Kuumavesipullo Hugo Frosch sydän

€17.90

Katso kaikki kuumavesipullo-tarjoukset tästä ►

Sydämenmuotoinen Hugo Frosch kuumavesipullo 1 l ja pehmeä velourpäällinen, punainen

Hugo Frosch kuumavesipulloa voidaan käyttää rentoutukseen, lihasjännitysten poistamiseen, kivunlievitykseen, vilustumisoireisiin, särkyihin, kuukautiskipuihin ja kramppeihin. Lämpöhoitona: edistää verenkiertoa ja rauhoittaa.. kylmäkompressiona: migreeniin, hammaskipuun ja revähtäneeseen lihakseen..

Hugo Frosch kuumavesipullon ominaisuuksia

Saksalaiset Hugo Frosch – kuumavesipullot ovat kestäviä, pitkäikäisiä ja turvallisia. Tuotteet testautetaan puolueettoman viranomaisen (TÜV) toimesta ja ne ovat tutkitusti haitta-aineettomia ilman lateksia, PVC:tä, ftalaatteja tai pehmentimiä. Patentoidulla turvakiinnityksellä on kahden vuoden laatutakuu. CE-merkitty.

Kuumavesipullon materiaali on kestomuovia, väri valkoinen. Velouripäällinen, väri punainen, jossa sydänaplikointi hopeanvärisellä langalla, 100 % polyesteriä (konepesu 40 °C). Vesisäiliön mitat: 21 x 19.5 cm.

Huomioitavaa

Kuumavesipullon käytössä tulee noudattaa suurta varovaisuutta lapsilla sekä henkilöillä, jotka eivät voi huolehtia itsestään. Ei sovellu alle 3-vuotiaille. Diabetesta tai nivelreumaa sairastavan sekä verenkiertohäiriöistä kärsivän henkilön tulee varmistaa lääkäriltä lämpöhoidon soveltuvuus.


info@labtex.fi | 358 (0)92223533 | Toimitusehdot | Rekisteriseloste

© 2018 Paramjit Singh | Helsinki, Finland