Kuumavesipullo, Frankenstein

Kuumavesipullo, Frankenstein

€12.90

Normaalihinta 20.90 €

Katso koko kuumavesipullovalikoima tästä ►

Perinteisen Hugo Frosch kuumavesipullo pehmeällä velourpäällisellä, jossa on Frankenstein -painatus

Kuumavesipullo soveltuu käytettäväksi terapeuttisena välineenä esimerkiksi vilustumiseen, kuukautiskipuihin, kipeytyneisiin lihaksiin, särkyyn ja kramppeihin. Ihanteellinen huonosta ääreisverenkierrosta kärsiville. Kuumavesipullon lämpö saattaa lievittää myös synnytyksen supistelukipua sillä lämpö purkaa kipua molekyylitasolla. 

Ei mikä tahansa lämmitin

Saksalaiset Hugo Frosch – kuumavesipullot ovat kestäviä, pitkäikäisiä ja käytössä turvallisia; tuotteessa ei ole käytetty haitallisia ainesosia, ja se turvallisuustestataan säännöllisesti puolueettoman viranomaisen (TÜV) toimesta. Turvakiinnityksella on kahden vuoden laatutakuu. Ekologinen vaihtoehto mm. mikrossa lämmitettävälle lämpötyynylle.

– lämmittimeksi kylmille jaloille, sänkyyn, mökille – lievittämään lihas- tai nivelkipua – vilustumisoireisiin, kramppeihin – rentouttamaan jännittyneitä lihaksia

Hugo Frosch kuumavesipullon ominaisuuksia

Valmistettu kestomuovista - Turvallisuustestattu; patentoitu turvakiinnitys - Kumiton ja lateksiton - Ei PVC:tä, ftalaatteja tai pehmentimiä - Klassinen malli, kohokuvioitu pinta - Kuumavesipullon väri valkoinen - Koko: 1.8 L - Vesisäiliön mitat: 25 x 19,5 cm - CE-merkitty 93/42 EEC luokan 1 laite - TÜV:in turvallisuustestauttama tuote - Steriloinnin kestävä (maks. 100 °C) - Velourpäällinen 100% polyesteri, konepesu 40 °C. Valkaisu, rumpukuivaus ja silitys kielletty. Ei alle 3 vuotiaille.


info@labtex.fi | 358 (0)92223533 | Toimitusehdot | Rekisteriseloste

© 2018 Paramjit Singh | Helsinki, Finland