Kuumavesipullo, Audrey Hepburn

Kuumavesipullo, Audrey Hepburn

€12.90

Normaalihinta 20.90 €

Katso koko kuumavesipullovalikoima tästä ►

Audrey Hepburn - aiheinen kuumavesipullo lämmittämään ja lievittämään kipua

Hugo Frosch kuumavesipulloa voidaan käyttää erittäin monipuolisesti mm. rentoutukseen, lihasjännitysten poistamiseen ja kivunlievitykseen, vilustumisoireisiin, särkyihin, kuukautiskipuihin ja kramppeihin. Lämpöhoitona: edistää verenkiertoa ja rauhoittaa.. kylmäkompressiona: migreeniin, hammaskipuun ja revähtäneeseen lihakseen..

Perinteisen Hugo Frosch kuumavesipullon käyttömukavuutta lisää pehmeä velourpäällinen, jossa on nostalginen Audrey Hepburn, Breakfast at Tiffany’s -painatus.

Ei mikä tahansa lämmitin – Saksalaiset Hugo Frosch – kuumavesipullot ovat kestäviä, pitkäikäisiä ja käytössä turvallisia; tuotteessa ei ole käytetty haitallisia ainesosia, ja se turvallisuustestataan säännöllisesti puolueettoman viranomaisen (TÜV) toimesta. Turvakiinnityksella on kahden vuoden laatutakuu.

Lämmittimeksi kylmille jaloille, sänkyyn, mökille..  lievittämään lihas- tai nivelkipua, vilustumisoireisiin, kramppeihin.. rentouttamaan jännittyneitä lihaksia..

Hugo Frosch kuumavesipullon ominaisuuksia

Valmistettu kestomuovista. Turvallisuustestattu; patentoitu turvakiinnitys. Tuote on kumiton ja lateksiton ilman PVC:tä, ftalaatteja tai pehmentimiä. Perinteinen kohokuvioitu malli, jonka vetoisuus on 1.8 l. Vesisäiliön mitat 25 x 19.5 cm. Väri valkoinen. Kierrätettävä materiaali. CE-merkitty 93/42 EEC luokan 1 laite ja TÜV:in turvallisuustestauttama tuote. Steriloinnin kestävä (maks. 100 °C)

Velourpäällinen 100% polyesteri, konepesu 40 °C. Valkaisu, rumpukuivaus ja silitys kielletty. Ei alle 3 vuotiaille.


info@labtex.fi | 358 (0)92223533 | Toimitusehdot | Rekisteriseloste

© 2018 Paramjit Singh | Helsinki, Finland