Kuorsauksen estovyö

Kuorsauksen estovyö

€149.00

Normaalihinta 189.00 € kpl

Katso kaikki tuotteet kuorsaukseen ja uniapneaan tästä ►

Kuorsauksen estovyö on yksinkertainen ratkaisu, joka valmentaa rauhallisempaan yöuneen

Nukkumisasento on usein ratkaiseva tekijä kun kyseessä on kuorsaus tai uniapnea. Useimmat kuorsaajat kuorsaavat enemmän nukkuessaan selällään. Tällaisessa asennossa kieli valuu taaksepäin estäen samalla ilman vapaata kulkua.

Kuorsauksen estovyön vaikutus

Kuorsauksen estovyö koostuu älykkäästä elektronisesta oppimislaitteesta ja vyöstä. Laite lähettää tärinää, joka ilmoittaa käyttäjälle, kun hän nukkuu selällään. Kun käyttäjä saa varoituksen, hän voi kääntyä kylkiasentoon ja näin estää tärinän ja kuorsauksen. Kylkiasento omaksutaan luonnollisesti yleensä jo muutaman viikon kuluessa laitteen käyttöönotosta.

Kuorsauksen estovyön ominaisuuksia

Kuorsauksen estovyö on helppokäyttöinen ja yllättävän mukava käyttää. Pehmeää materiaalia olevaa vyötä käytetään rinnan tai vyötärön ympärillä ja paidan alla tai päällä. Laitteessa on 2 pidikettä, jotka mahdollistavat laitteen käytön ilman vyötä, suoraan alusvaatteen päällä. Laitteessa on useita säädettäviä tärinätasoja.

Käyttöaiheet

  • Asentoperäinen kuorsaus (kun kuorsaus ilmenee tai pahenee selinmakuulla)
  • Asentoperäinen uniapnea (uniapneaa epäiltäessä on suositeltavaa kääntyä ensin lääkärin puoleen)
Vasta -aiheet

• Henkilöt, joilla on sydämentahdistin tai lateksiallergia

Pakkauksen sisältö: Älykäs opastuslaite, joka reagoi selinmakuuasentoon, säädettävä vyö, 2 kpl säädettäviä kiinnityspidikkeitä, 2 kpl AAA -tyypin paristoa ja käyttöohjeet.


info@labtex.fi | 358 (0)92223533 | Toimitusehdot | Rekisteriseloste

© 2018 Paramjit Singh | Helsinki, Finland