Kotimainen tyyny 50x60cm LabTex Care Nordic®

Kotimainen tyyny 50x60cm LabTex Care Nordic®

€39.90

Katso kaikki tämän tuotekategorian vaihtoehdot tästä ►

Kotimainen LabTex Care Nordic® tyyny erityisesti pölyallergisille, herkkäihoisille ja kaikille kotimaista laatua arvostaville

LabTex Care Nordic® allergiatyyny valmistetaan tarkan laatuohjeistuksen mukaan. Tyynyssä käytettävä kangas on tiiviistä eikä pölytä vanukuituja tyynyn läpi. Raaka-aineet ovat haitta-aineettomia, väriaineet myrkyttömiä ja moderni tuotantotekniikka säästää energiaa ja vettä.

Kotimaisen tyynyn materiaalit ja ominaisuudet

Materiaalit: 70 % puuvilla / 30 % polyesteri. Paloluokitus: SL2. Väri: valkoinen. Täyte: paakkuuntumaton pallokuituvanu. Mitat 50 x 60 cm / 500 g. Hoito-ohje: konepesu 60 °C, rumpukuivaus matalassa lämpötilassa. Lämpödesinfioinninkestävä 70 °C/10 min.

Allergiatyynyllä on hyvä pesukesto. Se on laitospesunkestävä ja näin ollen erinomainen valinta niin laitos- kuin kotikäyttöön. Tyynyn sisällä käytetään paakkuuntumatonta kevyttä polyesteri-pallokuituvanua. Puhtaat sekoittamattomat kuidut ovat pitkäikäisiä ja soveltuvat siksi myös allergikoille. Tyynyn sisältämien selkeiden ja tiiviiden pallojen ansiosta tyyny ei litisty helposti käytössä. Pallokuitu pitää pesusta ja antaa puhtaana levollisen ja virkistävän unen käyttäjälleen.


info@labtex.fi | 358 (0)92223533 | Toimitusehdot | Rekisteriseloste

© 2018 Paramjit Singh | Helsinki, Finland