Kipukoukku® - HealingHook - Musta

Kipukoukku® - HealingHook - Musta

€34.95

Normaalihinta 49.95 € kpl

Katso kaikki tämän kategorian tuotteet tästä ►

Aito ja alkuperäinen Kipukoukku® on 100 % kotimainen vuonna 2002 kehitetty helppokäyttöinen lihasten itsehoitoväline

Niska-hartiaseudun kipeytymisen syynä on usein staattisesta asennosta johtuva lihasjännitys. Kipukoukun teho perustuu lihasjännitysten laukeamiseen, verenkierron vilkastumiseen sekä kuona-aineiden poistumiseen lihaksista. Koukuttamalla saat nopean avun lihasjäykkyydestä aiheutuviin oireisiin, kuten päänsärkyyn, huimaukseen ja iskiasoireisiin. Vähentää kipuja ja lihaskireyttä, helpottaa päänsärkyä ja migreenioireita, palauttaa nopeammin liikuntasuorituksesta ja parantaa aivojen verenkiertoa ja hapensaantia.

Kipukoukku auttaa sinua mm.

  •     poistamaan hartiajännitystä ja rentoutumaan
  •     parantamaan verenkiertoa ja lymfakiertoa
  •     migreeniin oireisiin ja päänsärkyyn
  •     pääsemään käsiksi lavan alueen kipukohtiin
  •     palautumaan urheilusuorituksesta nopeammin
  •     iskiasongelmiin
  •     selkä- ja olkavarsikipuihin

Kuinka rentoutua, poistaa kipua, vähentää stressiä ja palautua nopeammin?

Hierojakäynnin hinnalla saat käyttöösi ikuisen kumppanin, jonka käyttömahdollisuudet ovat rajattomat. Koukkukäsittely yhdistää hieronnan ja triggerpistehoidon hyödyt. Yleisimmät hyödyt saavat aikaan rentoutuneen olon lihaskireyksien lauetessa. Tästä seuraa parantunut verenkierto ja hapen saanti kudoksessa, jolloin kivut lievittyvät. Pakkaus sisältää käyttöohjeen.

Kipukoukun materiaalit ovat erittäin ekologisia

Toisen sukupolven musta Kipukoukku on valmistettu luonnonkuitukomposiitista joka on laadukas, ekologinen ja kestävä kotimainen innovaatio ja valmistettu Suomessa. Luonnonkuitukomposiitti on materiaalina koivuvaneria edullisempi vaihtoehto, ja se kestää kosteuden vaihteluja puuta paremmin. Materiaali on helppo pitää puhtaana, joten se soveltuu erinomaisesti kuntosaleille, saunaan tai vastaanottotiloihin. Luonnonkuitukomposiitti on suomalainen innovaatio, kuten alkuperäinen puusta valmistettu Kipukoukkukin. Materiaali sisältää 50 % puukuitua ja 50 % polypropeenia. Näin ollen materiaali on huomattavasti muovia ekologisempi vaihtoehto ja sen hiilijalanjälki on noin puolet muovia pienempi. Lisäksi tekniset ominaisuudet ovat muovia paremmat mm. jäykkyyden ja kestävyyden suhteen. Tuote ei sisällä BPA:ta.

Kenelle

Päätetyöhön, fyysistä työtä tekevälle, autoilijalle, urheilijalle tai liikkujalle, erilaisista vaivoista kärsivälle, opiskelijalle, lahjaksi.. lähes kuka tahansa voi käyttää Kipukoukkua ja hyötyä sen hyväätekevistä vaikutuksista.


info@labtex.fi | 358 (0)92223533 | Toimitusehdot | Rekisteriseloste

© 2018 Paramjit Singh | Helsinki, Finland