Eko-kuumavesipullo Hugo Frosch Punainen kettu

Eko-kuumavesipullo Hugo Frosch Punainen kettu

€17.90

Katso kaikki kuumavesipullot tästä ►

Kuumavesipullo 0.8 l, pehmeällä kettu-päällisellä vatsakipuihin, selkäongelmiin, parempaan uneen, mukavuuteen, halailuun tai lahjaksi..

Punainen kettu on lumoava lohduttaja kaikenlaisiin särkyihin ja kipuihin tai lämmittämään peiton alle. Kettu-kuumavesipullossa sametinpehmeä päällinen ympäröi pienen ekologisen kuumavesipullon ja kutsuu halaamaan..

Saksalaisvalmisteinen, patentoitu kuumavesipullo turvalukolla on riippumattomien akkreditoitujen laboratorioiden testaama ja valvoma. Ekologinen kuumavesipullo on valmistettu yli 90 % uusiutuvista raaka-aineista, testattu ASTM D 6866-12 mukaisesti, ilman PVC:tä tai pehmentimiä. Kierrätettävä. Tilavuus: noin 0,8L.

Sametinpehmeä veluuripäällinen, 100 % polyesteriä, väri punainen, vuorattu, kirjailtu pinta, ripustuslenkki. Päällinen on irrotettava ja pestävissä 30 °C. Koko: noin 23 x 14 x 4,5 cm. Kuumavesipullon väri valkoinen.

Hyvä tietää

Kaikille Hugo Frosch kuumavesipulloille on ominaista korkea laatu, turvallisuus ja tuotanto Saksassa. Erityisesti usein käytetyssä tuotteessa korkealaatuiset materiaalit ja laatustandardit ovat tärkeitä. Pitkäikäisten ja turvallisten kuumavesipullojen; eko-kuumavesipullojen, lämpöpakkausten ja lasten kuumavesipullojen käyttömahdollisuudet ovat lähes rajattomat.


info@labtex.fi | 358 (0)92223533 | Toimitusehdot | Rekisteriseloste

© 2018 Paramjit Singh | Helsinki, Finland