Hampaiden valkaisukynä Overnight white

Hampaiden valkaisukynä Overnight white

€9.90

Normaalihinta 19.95 €

Katso kaikki tämän kategorian tuotteet tästä ►

Hampaiden valkaisukynä Overnight white on puikko, jonka avulla hampaiden valkaisu voidaan suorittaa helposti ja nopeasti kotona

Kätevän hampaiden valkaisukynän avulla hampaiden valkaiseminen onnistuu erittäin tarkasti ja siististi ilman erillistä hammaskiskoa. Valkaisuainegeelin levittäminen vie aikaa vain muutaman minuutin ajan, jonka jälkeen geeli jätetään vaikuttamaan vähintään 3-4 tunniksi tai yön ajaksi. Käsittelyä suositellaan toistettavaksi kahden viikon ajan parhaan hoitotuloksen saavuttamiseksi mutta positiivisia vaikutuksia on nähtävissä jo ennen sitä.

Hampaiden valkaisukynä Overnight white on tehokas ja turvallinen tapa valkaista hampaat kotona

Overnight White hampaiden valkaisukynän aktiiviset ainesosat muodostavat hampaiden pinnalle läpinäkyvän kalvon, joka vapauttaa vähitellen vetyperoksidia joutuessaan kosketuksiin syljen kanssa. Toisin kuin useimmat valkaisuhoidot, joiden vaikutus perustuu karbamidiin, Overnight White kynän vetyperoksidi on laimentamatonta. Näin hampaiden tummentumia ja keltaisuutta aiheuttavat molekyylit hajoavat ja häviävät hampaiden pinnoilta tehokkaasti. Overnight White on tuvallinen, CE-sertifioitu terveydenhoitotarvike, joka ei vaurioita kruunuja, paikkoja tai keinohampaita. Hoito on täysin kivutonta mutta joillakin käyttäjistä voi ilmetä tilapäistä kihelmöintiä ja tuntoherkkyyttä heti hoidon jälkeen. Tämä on vaaratonta. Yksi pakkaus kattaa noin neljän viikon hoidon.

Kontraindikaatiot

Raskaus ja imetys, iensairaudet, hampaiden yliherkkyys kylmälle ja kuumalle.


info@labtex.fi | 358 (0)92223533 | Toimitusehdot | Rekisteriseloste

© 2018 Paramjit Singh | Helsinki, Finland