Ale

Diili: Kuorsauskisko SOMNOLIS + Bonyf tabletit

56.90 39.95

SKU: A015-1 Kategoria Tag:
FacebookTwitterGoogle PlusPinterestLinkedin

Tuoteseloste

Kuorsauskisko SOMNOLIS – swiss made on hoitoväline tilapäiseen kuorsaukseen sekä lievään ja satunnaiseen uniapneaan. Somnolis on Sveitsissä kehitetty helppokäyttöinen, huomaamaton ja tehokas oraalinen hoitoratkaisu, jonka suunnittelussa on hyödynnetty viimeisintä tieteellistä tutkimustyötä ja teknologiaa.

Somnolis – kuorsauskiskon vaikutus perustuu sen alaleukaa eteenpäin työntävään mekanismiin, jonka ansiosta ylähengitystiet pysyvät avoimena. Tällainen kliinisesti todistettu hoitomuoto eliminoi kuorsausta ja antaa virkistävän yöunen. Unen aikana ylähengitysteiden, pehmeän suulaen ja kielen lihakset rentoutuvat ja ilman kulkutila pienenee. Kuorsausääni syntyy kun hengitys ei kulje vapaasti ylähengitysteissä. Somnolis kuorsauskisko edesauttaa alaleuan pysymistä anatomisesti oikeassa asennossa, jolloin kieli ei valu nieluun. Näin ollen ilman kulkutie vapautuu eikä ikävää kuorsausääntä pääse syntymään. Pakkauksen mukana toimitettavien säätöhihnojen avulla Somnolis kisko voidaan säätää mahdollisimman tarkasti, mikä lisää laitteen käyttömukavuutta.

Kuorsauskisko SOMNOLIS – swiss made on valmistettu lääketieteelliset- ja elintarvikkeille asetetut standardit täyttävästä pehmeästä ja lateksittomasta materiaalista, joka ei sisällä Bisphenol A:ta. Somnolis kiskossa on neljä eri säätöastetta, jotka lisäävät laitteen käyttömukavuutta. Paino vain 8g. The American Academy of Sleep Medicine suosittelee suukiskojen käyttöä uniapnean ja kuorsauksen hoitona lievissä ja keskivaikeissa tapauksissa. Somnolis kiskoa ei voi käyttää proteesien kanssa. Mikäli Somnoliksen käyttö ei olennaisesti vähennä kuorsausoireita, on suositeltavaa ottaa yhteyttä lääkäriin vaikeampien uniongelmien selvittämiseksi.

Mitä haittoja kuorsaamisesta voi olla?

Hoitamaton kuorsaus saattaa aiheuttaa hengityskatkoksia, joilla on haitallisia vaikutuksia syvänunen vaiheeseen. Tämän seurauksena ilmenee jatkuvaa väsymyksen tunnetta, päänsärkyjä, ärtyneisyyttä ja oireiden pitkittyessä jopa sukupuolivietin heikentymistä sekä sydän- ja verisuonitautien oireita. Kuorsaus- ja uniapneaoireita pahentavia tekijöitä ovat mm. ylipaino, alkoholi, tupakka, uni- ja rauhoittavat lääkkeet, väsymys ja stressi. Vinkki: Mietityttääkö sinua lähteä kuorsaavan kumppanin kanssa matkalle? Somnolis mahtuu vaikka housujen taskuun ja on huomaamaton käytettäessä.

Kuorsauskisko SOMNOLIS – swiss made, kontraindikaatiot:
  • irrotettava tai helposti irtoava hammasproteesi
  • alaleuan nivelkipuja
  • irtoava hammas
  • olet alle 18 vuotias

Pitkäaikaiskäyttöön suosittelemme Somnofit lämpömuotoiltavia suukiskoja.

Keskustele lääkärin/hammaslääkärin kanssa mikäli epäilette suukojeiden soveltuvuutta itsellenne. Tutkimukset osoittavat, että kiskot lievittävät oireita suurimmalla osalla kuorsaajista ja uniapneaa sairastavista. Kuorsaukseen ja uniapneaan vaikuttavista tekijöistä kuten elintavoista, anatomiasta ja terveydentilasta johtuen täydellistä tehoa ei voida taata kaikissa tapauksissa.

Onko sinulla todettu uniapnea? Lue Somnofit ja Somnofit-S uniapneakiskoistamme!