CPAP tyyny LabTex Care Nordic®

CPAP tyyny LabTex Care Nordic®

€49.00

Norm. 79.00 €

Uutuus!

  • Katso kaikki tuotteet kategoriasta kuorsaus, uniapnea tästä ►
  • Katso kaikki tuotteet kategoriasta tyynyt tästä ►

Erityismuotoiltu tyyny CPAP-maskin käyttäjälle

CPAP-tyynyn muotoilu estää CPAP-maskin kosketuksen tyynyyn sekä meluvuodon. Tyynyn molemmilla puolilla on syvennykset, ja tyyny sopii kokokasvo- ja nenämaskin käyttäjille sekä selällään että kylkiasennossa nukkumiseen. Tyynyssä on niskaa ja olkapäätä tukeva kaareva muotoilu.

CPAP-tyyny 100 % luonnollinen valinta

Ekologinen tattariakanoilla täytetty CPAP-tyyny voidaan muokata itselle sopivaksi painamalla tyynyyn kuoppa kädellä. Tarvittaessa voit poistaa akanoita tyynystä vetoketjullisesta aukosta. Tattaria sisältävä tyyny on helppohoitoinen, allergeeniton, hiostamaton ja siinä on matala kosteustaso. Lisäksi se neutraloi sähkölaitteiden tuottamaa säteilyä.

CPAP-tyynyn mitat: n. 54 x 35 x 7 cm. Mukana toimitetaan muotoonommeltu CPAP-tyynyliina valkaisematonta puuvillaa. Tyyny, päällinen tai liina eivät sisällä synteettisiä materiaaleja.

Hoito-ohje

Erillinen tyynyliina pestään normaalisti 40 °C konepesussa. Lisäksi päällisen voi ajoittain pestä samalla tavalla. Tattariakanat voidaan tyhjentää pesun ajaksi esim. tavallisen tyynyliinan sisälle. Tattaritäyte ei vaadi erityistä hoitoa sillä bakteerit tai punkit eivät juurikaan voi kasvaa siinä. Tattari on pölytöntä eikä se kerää pölyä itseensä. Tattarin ominaisuudet paranevat ajan myötä ja mikäli täytettä halutaan raikastaa, voi akanat ajoittain pakastaa tai asettaa aurinkoon.


info@labtex.fi | 358 (0)92223533 | Toimitusehdot | Rekisteriseloste

© 2018 Paramjit Singh | Helsinki, Finland