ClipAir sieraintenlaajentaja – swissmade

ClipAir sieraintenlaajentaja – swissmade

€20.90

Katso kaikki tuotteet kuorsaukseen ja uniapneaan tästä ►

ClipAir sieraintenlaajentaja parantaa hapenottokykyä ja ehkäisee kuorsausta, tukkoisuutta sekä nielun kuivumista avaamalla hellävaraisesti nenäkäytävän kapeinta kohtaa

Kuorsauksen vähentyessä myös unenaikainen palautuminen paranee. Ihanteellinen käytettäväksi liikunnan aikana maksimoimaan hapenottokykyä ja suunniteltu erityisesti nenän tukkoisuudesta johtuvaan kuorsaukseen. Sierainten kautta hengittäminen on tärkeää hengitysteiden kosteuden ylläpitämiseksi, lämmittämiseksi ja epäpuhtauksien suodattamiseksi.

ClipAir sieraintenlaajentaja on valmistettu lääketieteelliset standardit täyttävästä materiaalista, Se on huomaamaton, miellyttäväntuntuinen, tehokas ja uudelleenkäytettävä, jopa kolmen kuukauden ajan! Pakkauksessa on kolme kokoa; S, M ja L, läpikuultava väri.

ClipAir sieraintenlaajentajan käyttö- ja hoito

Sieraintenlaajentaja asetetaan ulokkeet edellä syvälle sieraimiin. Voidaan asettaa tarvittaessa lämpimään veteen (60°C) ja muotoilla yksilöllisesti sieraimiin sopiviksi. Pesu miedolla nestemäisellä pesuaineella ja huuhtelu haaleassa juoksevassa vedessä.

Maahantuoja / jakelija: LabTex Oy


info@labtex.fi | 358 (0)92223533 | Toimitusehdot | Rekisteriseloste

© 2018 Paramjit Singh | Helsinki, Finland