ClipAir Orange sieraintenlaajentaja – swissmade

ClipAir Orange sieraintenlaajentaja – swissmade

€20.90

ClipAir Orange sieraintenlaajentaja - swissmade on suunniteltu aktiiviselle liikkujalle! Edistää hapenottokykyä ja ehkäisee kuorsausta sekä kurkun kuivumista laajentamalla nenäkäytävän kapeinta kohtaa

Kuorsauksen vähentyessä unenaikainen palautuminenkin paranee. Ihanteellinen käytettäväksi liikunnan aikana; juoksu, uinti, salitreeni… ClipAir sieraintenlaajentaja mahtuu helposti ja vaivattomasti sieraimiin ja pysyy hyvin paikallaan kuntoillessa. Sierainten kautta hengittäminen on tärkeää hengitysteiden kosteuden ylläpitämiseksi, lämmittämiseksi ja epäpuhtauksien suodattamiseksi.

Valmistettu lääketieteellisesti hyväksytystä materiaalista, joka ei aiheuta epämukavuutta. Huomaamaton, miellyttävä, tehokas ja uudelleenkäytettävä. Pakkauksessa on kolme kokoa; S, M ja L, pirteä kirkas oranssinvärinen.

ClipAir sieraintenlaajentajan käyttöohje ja hoito

ClipAir asetetaan ulokkeet edellä syvälle sieraimiin. Voidaan tarvittaessa lämmittää lämpimässä vedessä (60°C) ja muotoilla yksilöllisesti sieraimiin sopiviksi. Suositeltava käyttöikä n. kolme kuukautta. Huuhdellaan käytön jälkeen miedolla saippualiuoksella ja haalealla vedellä.

Maahantuoja / jakelija: LabTex Oy


info@labtex.fi | 358 (0)92223533 | Toimitusehdot | Rekisteriseloste

© 2018 Paramjit Singh | Helsinki, Finland