Yritys

LabTex terveystuotteet

LabTex on vuonna 2007 perustettu kotimainen perheyritys, joka sijaitsee Helsingissä. Päätoimialaamme ovat terveys-, sairaala-, fysioterapia- ja hyvinvointituotteet.

Asiakkaitamme ovat mm. apteekit ja terveyskaupat, sairaalat, terveyskeskukset, vanhainkodit, fysioterapeutit sekä muut terveydenhuollon ammattilaiset sekä vähittäiskaupan sektori. Tarjoamme tuotteitamme myös yksityisille kuluttajille verkkokaupassamme.

Tuotevalikoimamme kasvaa jatkuvasti ja haluamme erityisesti tarjota asiakkaillemme sertifioituja, turvallisia, patentoituja ja laadukkaita ratkaisuja terveyden ja hyvinvoinnin lisäämiseksi. Pyrimme ylläpitämään ja kehittämään valikoimaamme hyvillä kansainvälisillä yhteyksillä mahdollisimman kattavaksi vastaamaan asiakkaidemme tarpeita. Ensisijainen tavoitteemme onkin asiakkaidemme ja yhteistyökumppaneidemme tyytyväisyys.

Filosofiaamme kuuluu tärkeimpänä asiakaslähtöisyys, luotettavuus ja pitkäaikaisten asiakkuussuhteiden luominen. Pyrimme aina ylittämään asiakkaidemme odotukset ja asiakkaidemme hyvinvoinnin edistäminen on ykkösasiamme.

Tervetuloa tutustumaan tuotteisiimme tarkemmin sivuillamme olevista tuotekategorioista, joissa esittelemme yleisellä tasolla tuotteitamme.

Tarjoamme tuotteitamme omalla LabTex Care Nordic® – brändillämme ja myös yrityksesi omalla tuotemerkillä. Jos olette esimerkiksi pieni- tai keskisuuri yritys tai pieni tai iso marketti tai ketju, kuten Keskinen, Kesko, Kärkkäinen, Stockmann, Tokmanni, Motonet, Biltema, Bauhaus tai vaikkapa Halpa-Hallit, Hong Kong, S-ryhmä tai Claes Ohlson, jne..

Jos olet kiinnostunut, ota yhteyttä! Tiedustelut: info@labtex.fi.