XPLORA 4 GPS-kellopuhelin lapselle

XPLORA 4 GPS-kellopuhelin lapselle

€99.00

Normaalihinta 199.00 €

Tutustu muihin lasten tuotteisiin tästä ►

XPLORA on lapsen ensilaite mobiilimaailmaan. Se on turvallinen ja helppokäyttöinen eikä siinä ole pääsyä sosiaaliseen mediaan, internettiin, sovelluksiin tai sopimattomaan sisältöön.

Xplora keskittyy sen sijaan siihen, mikä on lapsen kannalta tärkeintä – yhteydenpito läheisiin. Pysy yhteydessä lapsiisi milloin tahansa. Xplora toimii, kuten puhelin, joten olette vain yhden klikkauksen päässä toisistanne. Tarkista helposti, missä lapsesi liikkuu. Turvalliset rajat määrittämällä saat ilmoituksen puhelimeesi, kun lapsi lähtee alueelta tai palaa turva-alueelle.

Lapsille tarkoitettu matkapuhelin on suunniteltu kellon formaattiin, ja lapsesi voi soittaa ja vastaanottaa puheluita ilman pääsyä internetiin ja sosiaaliseen mediaan. Voit tarkastella lapsesi sijaintia XPLORA 4 & GO -sovelluksen avulla, joka näyttää Google Maps-kartalta, missä lapsi liikkuu. Voit määrittää turva-alueiksi esimerkiksi koulun ja kodin ympäristön. Xplora 4:ssä on entistäkin tehokkaampi prosessori, 2G-, 3G- ja 4G-taajuudet, etukamera, videotallennusmahdollisuus, Android-käyttöjärjestelmä, enemmän tallennustilaa ja paljon uusia ominaisuuksia.

Soita, paikanna tai kirjoita viesti lapsellesi, kun olet kotona tai töissä. Huolehdi vähemmän ja anna lapsesi leikkiä enemmän!

XPLORA 4 on täysiverinen, vedenpitävä matkapuhelin, jossa ei ole Internet-yhteyttä perinteisessä merkityksessä, ei sosiaalista mediaa, ja sinulla vanhempana on täysi hallinta siitä, mitä lapsi voi puhelimella tehdä ja kenen kanssa on mahdollista kommunikoida. Puhelimessa on yksinkertainen liikkumiseen motivoiva askelmittari, jolla voitte helposti seurata askelten määrää päivän aikana. Mukana on myös kalenteritoiminto, johon huoltaja voi asettaa muistutuksia. Tuttu SOS-hätäpainike, jota painamalla pitkään lapsi voi nyt soittaa huoltajalle. Lisäksi puhelimen voi asettaa Koulutilaan, jolloin kellopuhelin ei häiritse lasta koulupäivän aikana. Koulutilassa puhelin toimii kellona, eikä sillä voi soittaa, mutta sinä vanhempana voit aina katsoa, missä lapsi on ja soittaa tarvittaessa lapselle. Koulutila estää lapsia käyttämästä puhelinta määritettyjen aikojen puitteissa.

XPLORA 4:ssä on kolmiosainen paikannusominaisuus, joka yhdistää GPS- ja WiFi-teknologioita sekä tukiasemien dataa. Voit tarkastella lapsesi sijaintia XPLORA 4 & GO -sovelluksen avulla, joka näyttää Google Maps-kartalta, missä lapsi liikkuu. XPLORA 4 & GO sovelluksen avulla voit hallita XPLORA-puhelimen asetuksia, lisätä tai poistaa yhteystietoja ja määrittää turva-alueet. Sovellus toimii sekä Android- että iOS-laitteissa. XPLORA 4-puhelimessa on suomenkielinen käyttöliittymä ja huoltajan sovellus, sekä asiakas- ja tukipalvelu saatavilla suomen kielellä.

XPLORA 4 ensipuhelimen ominaisuudet

Puhelut, viestit, ääniviestit ja emojit, tekstiviestien vastaanotto, kuuluvuus – 2G, 3G ja 4G Elisan matkapuhelinverkossa, turva-alueet, kosketus- ja värinäyttö, 60 tunnin valmiusaika, kaksi värivaihtoehtoa, SOS-hätäpuhelut, GPS- WiFi- ja GSM-paikannus, 2MP etukamera, askelmittari, sekuntikello ja hälytykset, vedenpitävä IPx8. Huoltajan sovelluksen ominaisuuksia Viestit, ääniviestit ja emojit sovelluksesta, turva-alueiden määritys, sijainnin seuranta, koulutila, kalenteri ja hälytykset, askelten seuranta Yhteystietojen tallennus (20 yhteystietoa) Huomioitavaa: XPLORA 4 -palvelu koostuu seuraavista: • XPLORA 4-puhelin • Huoltajan älypuhelinsovellus: ‘XPLORA 4 & GO’ •

XPLORA 4-puhelin sisältää XPLORA Mobile Oy -operaattorin valmiiksi asennetun SIM-kortin. SIM-kortti vaatii kuukausittaisen liittymätilauksen. Liittymätilauksen hinta on 10-12 € riippuen valitsemastasi laskutusjaksosta.

Ostettuasi XPLORA:n voit aktivoida tilauksesi osoitteessa: https://www.xplora.fi/aktivoi/

info@labtex.fi | 358 (0)92223533 | Toimitusehdot | Rekisteriseloste

© 2018 Paramjit Singh | Helsinki, Finland