Vesityyny LabTex Care Nordic®

Vesityyny LabTex Care Nordic®

€79.00

Normaalihinta 89.00 €

Katso kaikki tyynyvaihtoehdot tästä ►

LabTex Care Nordic® vesityyny mukautuu pään ja niskan muotoihin tarjoten optimaalisen tuen ja miellyttävän unen

Anatomisesti mukautuva vesityyny on ihanteellinen erityisesti niska-hartiaseudun vaivoista kärsiville henkilöille sillä tyynyn korkeutta ja kiinteyttä voidaan helposti muuttaa säätelemällä veden määrää. Näin tyyny sopii hyvin erilaisille ihmisille.

Matala ja pehmeä tyyny – vähän vettä, korkea ja tiheä koostumus – enemmän vettä

Aloita täyttämällä vesityynyn kääntöpuolella sijaitseva vesitasku hanavedellä käyttämällä vesikannua, juomapulloa tms. Kokeile ensin täyttämällä kolme litraa vettä ja sulje korkki. Testaa sitten tyynyn korkeutta ja kiinteyttä asettamalla pää tyynylle. Jos tyyny tuntuu liian matalalta eikä tue tarpeeksi, lisää vettä. Jos tyyny on jo liian korkea, laske vettä pois ja testaa vielä kerran!

LabTex Care Nordic® vesityynyn materiaalit, ominaisuudet ja hoito

Päällinen: 100 % puuvillaa, sisäkerros: 100 % hypoallergeenista polyesterivanua. Mitat 70 x 50 x 13.5 cm. Paino ennen täyttöä 0.730 kg. Täyttömäärä 2-5 litraa. Vesitasku sijaitsee tyynyn kääntöpuolella. Tyyny on nopea ja helppo täyttää pakkauksen mukana tulevan suppilon/sulkijan avulla.

Hoito-ohje: käsinpesu viileässä vedessä miedolla pesunesteellä. Ei kuivapesua eikä klooripitoisia pesuaineita. Ei saa rumpukuivata tai silittää. Kuivataan täysin kuivaksi ripustettuna. Vesisäiliön vesi on suositeltavaa vaihtaa vähintään 6 kk välein.

Määrät ja hinnat (norm. 89.00 € kpl)

  • 1 kpl 79.00 €
  • 2 kpl 150.00 €

info@labtex.fi | 358 (0)92223533 | Toimitusehdot | Rekisteriseloste

© 2018 Paramjit Singh | Helsinki, Finland