Tukisukat, I kompressioluokka | LabTex Oy

Tukisukat, I kompressioluokka | LabTex Oy

€24.90

Polvipituiset, saumattomat lääkinnälliset tukisukat kompressioluokka I: 17-22 mmHg, joissa paine laskee asteittain polvea kohden stimuloiden verenkiertoa. LabTex Care Nordic® tukisukat soveltuvat lievittämään väsymyksen tunnetta tai turvotusta jaloissa.

Käyttökohteita

Verenkierto-ongelmien ennaltaehkäisyyn erityisesti henkilöillä, jotka seisovat tai kävelevät työssään paljon tai istuvat pitkiä aikoja esim. lennon aikana. Kuntoilijoille lisäämään suorituskykyä tai edistämään palautumista.

Ohjeita

Tukisukat tulisi pukea aamulla ennen mahdollisen turvotuksen esiintymistä. Terävät kynnet tai sormukset voivat vaurioittaa sukkien materiaalia. Pue sukat varovasti kuiviin jalkoihin ja asettele kunnes ne istuvat hyvin ja tuntuvat mukavilta. Vältä vetämästä sukkaa reunoista. Älä taita sukan reunaa, tämä aiheuttaa liiallisen paineen jalkaan.

Kontraindikaatiot

Vaikea ihotulehdus tai heikentynyt valtimoverenkierto, sydämen vajaatoiminta ja siitä johtuva jalkojen turvotus. Diabeetikot yleisesti hyötyvät tukisukkien käytöstä, mutta ennen ensimmäistä käyttökertaa asiasta on suositeltavaa keskustella lääkärin kanssa.

Hoito-ohje

Käsi- tai konepesu (miel. pesupussissa) 40 °C miedolla pesuaineella. Ei huuhtelu- tai valkaisuainetta eikä rumpukuivausta tai silitystä. Materiaalit Nylon 51.3 %, lycra 36.2 % roica 12.5 %. CE. Väri ihonvärinen.

Koot: Mittaa napakalla otteella nilkan kapein kohta ja pohkeen levein kohta.

Koko S: nilkan paksuus 19-22 cm, pohkeen paksuus 30-37 cm.

Koko M: nilkan paksuus 22-25 cm, pohkeen paksuus 34-41 cm.

Koko L: nilkan paksuus 25-28 cm, pohkeen paksuus 38-45 cm.

Koko XL: nilkan paksuus 28-30 cm, pohkeen paksuus 42-48 cm.


info@labtex.fi | 358 (0)92223533 | Toimitusehdot | Rekisteriseloste

© 2018 Paramjit Singh | Helsinki, Finland