Treenilauta

Treenilauta

€69.00

Normaalihinta 99.00 €

Katso kaikki tämän tuotekategorian vaihtoehdot tästä ►

Gymstick Powerslider-treenilauta sopii kaiken ikäisille ja kaiken tasoisille liikkujille lapsista huippu-urheilijoihin

Tämä luistelulauta soveltuu ryhmäliikuntaan, luistelu- ja hiihtolajien urheilijoille sekä urheiluseuroille. Luisteluhiihdon tai luistelun oheisharjoittelu on nyt helppoa niin kotona tai matkalla. Voit harjoitella helposti kaikkia kehon päälihasryhmiä sinulle sopivalla tempolla ja vaikeustasolla. Luisteluliikkeiden oheen on helppo yhdistää erityyppisiä lihaskuntoliikkeitä, joten treenistä saa nopeasti miellyttävän kokonaisuuden. Tehokkaimmin laudalla harjoittelet ala- ja keskivartalon lihaksia. Esimerkiksi vatsa- ja selkälihaksia, pakaralihaksia, reisilihaksia, lähentäjä- ja loitontajalihaksia sekä pohkeita. Samalla kun lihaskuntosi kehittyy, kehittyy myös tasapainosi, liikkuvuutesi sekä kehonhallintasi.

Treenilaudalla pystyt tekemään tehokasta aerobista harjoittelua sekä monipuolisia lihaskuntoliikkeitä koko keholle

Treenilauta on 50 cm leveä ja 180 cm tai 230 cm pitkä liukaspintainen harjoittelualusta, jonka päissä on tukevat stopparit. Laudan alla on pitävä pinta, joka mahdollistaa turvallisen harjoittelun. Tuotteeseen kuuluu myös kenkien päälle asetettavat Lycra-liukusukat, jotka takaavat hyvän luiston pitkään. Treenilauta menee kätevästi rullalle kassiin, joten sitä on helppo säilyttää ja kuljettaa mukana.

Treenilaudan hyödyt & ominaisuudet

Tehokasta luisteluharjoittelua missä tahansa. Erinomainen väline aerobiseen harjoitteluun. Jokaisen jääkiekkoilijan pakollinen treeniväline. Materiaali: PE-pinta ja luistamaton pohja. Pakkaus sisältää 2 kpl jalkaterän päälle laitettavia liukujalkineita. Kantokassin laudalle. Ohjejulisteen sekä pääsyn online-harjoitusvideoon.

Vaihtoehdot

  • Basic-malli kaikille ikäisille ja kuntoisille 180cm (norm. 69.00 €)
  • Pro-malli kuntourheilijoille 230cm (norm. 99.00 €)

info@labtex.fi | 358 (0)92223533 | Toimitusehdot | Rekisteriseloste

© 2018 Paramjit Singh | Helsinki, Finland