Tenniskyynärpäätuki LabTex Care Nordic®

Tenniskyynärpäätuki LabTex Care Nordic®

€24.95

Katso kaikki ortopediset tuet tästä ►►

Tenniskyynärpäätuki tarjoaa vankan kohdennetun tuen tenniskyynärpäähän helpottaen kipua ja tulehdusoireita

LabTex Care Nordic® tenniskyynärpäätuki on valmistettu pehmeästä neopreenistä, jossa on sisävuoraus ja kompressiotyyny. Tuki on suunniteltu tenniskyynärpäästä johtuvan kivun, turvotuksen ja tulehduksen helpottamiseen sekä lihas- ja jännevammoihin, epikondyliittiin ja toistuvista liikkeistä johtuviin rasitustiloihin. Tenniskyynärpäätuen on todettu olevan mainio myös golffarin tukena.

Tenniskyynärpäätuen ominaisuudet

Tenniskyynärpäätuen kompression säätö tarrakiinnityksen avulla. CE-merkitty tuote. Hoito-ohje: käsinpesu ja ilmakuivaus. Ei koneellista kuivausta.

“..ensimmäinen todella hyvä tenniskyynärtuki, tukee oikeista paikoista eikä ole liian paksu..”

Tenniskyynärpään pääoire on kipu, joka tuntuu kyynärpään ulkosivulla olevan kyhmyn seudussa erityisesti sormia nyrkistäessä, kun kyynärnivel on suorana. Myös sormien puristusvoima voi olla heikentynyt ja kyynärnivelen ojennus tuottaa kipua. Kipu voi joskus tuntua erittäin pienessäkin rasituksessa, esimerkiksi kahvikuppia nostaessa. Tärkeintä on välttää rasitusta, joka on aiheuttanut kiputilan, yleensä siis kyynärvarrella tehdyt nostot, puristukset ja väännöt. Äkillisesti kipeytynyt nivelnasta on syytä pitää 1–2 viikkoa levossa. Paikallisesti käytetyistä tulehduskipulääkevoiteista voi olla apua kivun lievityksessä. Pidempiaikaisessa vaivassa auttaa noin 10 cm kyynärnivelen alapuolelle kyynärvarren ympärille asetettava lievästi puristava tenniskyynärpäätuki, joka estää lihaksia rasittamasta liikaa nivelnastan seutua.


info@labtex.fi | 358 (0)92223533 | Toimitusehdot | Rekisteriseloste

© 2018 Paramjit Singh | Helsinki, Finland