Tenniskyynärpäätuki | LabTex Oy

Tenniskyynärpäätuki | LabTex Oy

€24.95

LabTex Care Nordic® tenniskyynärpäätuki

Neopreeninen tuki, jossa on sisävuoraus ja kompressiotyyny, joka antaa hyvän kohdennetun tuen. Kompression säätö tarrakiinnityksen avulla. Käyttökohteita: Tenniskyynärpää ja alueellinen turvotus ja tulehdus, lihas- ja jännevammat, epikondyliitti, toistuvista liikkeistä johtuvat rasitustilat. Mainio “golf-tukena”. CE.

Hoito-ohje

Käsinpesu ja ilmakuivaus. Ei koneellista kuivausta.

“..ensimmäinen todella hyvä tenniskyynärtuki, tukee oikeista paikoista eikä ole liian paksu..”

Mikä tenniskyynärpää?

Tenniskyynärpään pääoire on kipu, joka tuntuu kyynärpään ulkosivulla olevan kyhmyn seudussa erityisesti sormia nyrkistäessä, kun kyynärnivel on suorana. Myös sormien puristusvoima voi olla heikentynyt ja kyynärnivelen ojennus tuottaa kipua. Kipu voi joskus tuntua erittäin pienessäkin rasituksessa, esimerkiksi kahvikuppia nostaessa.

Itsehoito

Tärkeintä on välttää rasitusta, joka on aiheuttanut kiputilan, yleensä siis kyynärvarrella tehdyt nostot, puristukset ja väännöt. Äkillisesti kipeytynyt nivelnasta on syytä pitää 1–2 viikkoa levossa. Paikallisesti käytetyistä tulehduskipulääkevoiteista (esimerkiksi piroksikaami tai diklofenaakki) on apua kivun lievityksessä. Pidempiaikaisessa vaivassa auttaa noin 10 cm kyynärnivelen alapuolelle kyynärvarren ympärille asetettava lievästi puristava side tai tarranauha (ns. epikondyliittituki). Tämä estää lihaksia rasittamasta liikaa nivelnastan seutua.


info@labtex.fi | 358 (0)92223533 | Toimitusehdot | Rekisteriseloste

© 2018 Paramjit Singh | Helsinki, Finland