Tenniskyynärpäätuki LabTex Care Nordic®

Tenniskyynärpäätuki LabTex Care Nordic®

€16.91

Normaalihinta 19.90 €

Katso kaikki ortopediset tuet tästä ►

Tenniskyynärpäätuki tarjoaa vankan kohdennetun tuen tenniskyynärpäähän helpottaen kipua ja tulehdusoireita tennis-, golf- ja hiirikyynärpäässä

Tenniskyynärpäätuki edistää lihasten rentoutumista ja paranemisprosessia.  Tenniskyynärpään pääoire on kipu kyynärpään ulkosivulla, joka tuntuu erityisesti sormia koukistettaessa. Tenniskyynärpään hoidossa on tärkeää, että lihakset saavat lepoa. Tenniskyynärpäätuki puristaa käden lihaksia kevyesti estäen lihaksia rasittamasta kyynärpäätä liikaa.

Tenniskyynärpäätuen ominaisuudet

LabTex Care Nordic® tenniskyynärpäätuki on valmistettu pehmeästä neopreenistä, jossa on sisävuoraus ja kompressiotyyny. Tuki on suunniteltu tenniskyynärpäästä johtuvan kivun, turvotuksen ja tulehduksen helpottamiseen sekä lihas- ja jännevammoihin, epikondyliittiin ja toistuvista liikkeistä johtuviin rasitustiloihin.

Tenniskyynärpäätuki on yhden koon tuote, jossa kompression säätö tapahtuu tarrakiinnityksen avulla. CE-merkitty tuote. Hoito-ohje: käsinpesu ja ilmakuivaus. Ei koneellista kuivausta.

Käyttöohje

Koukista kipeä käsi ja tuo se eteesi. Ravistele rannetta ja kättä kevyesti siten, että käsivarsi pysyy paikoillaan, jotta voit paikantaa kivun. Aseta tuki kipukohdan ala- tai yläpuolelle ja kiinnitä hihna ympärille siten, että tuki pysyy paikoillaan mutta ei tuota kipua.


info@labtex.fi | 358 (0)92223533 | Toimitusehdot | Rekisteriseloste

© 2018 Paramjit Singh | Helsinki, Finland